Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
válasz
#48613632 #7511 üzenetére
Nekem is csak 100-at tud a monitor, nagyjából jó is az összes többi játéknál (és az Apex régebbi pályáin), de itt hatvanvalahányat is láttam, elég zavaró sajnos.
Mondjuk én ultrán tolom, úgyhogy mondhatnád, hogy ne sírjál pussy, vegyél vissza a beállításokból, de azt meg nem akarom. -
válasz
#48613632 #7443 üzenetére
Most elindítottam én is 1.5 hónap után és nálam is megvolt. De nálam csak egy helyen ment el a környezet hangja, a saját lépteim, meg mozdulataim okésak voltak.
Engem sokkal jobban elszomorít, hogy még mindig 10 meccsből 4-5 nem indul el full csapattal, sokszor csak ketten vagyunk, ritkábban egyedül.
Ahogy látom így havonta pár alkalommal elővéve tök jó game, de mivel én s1 óta tolom így már kicsit kiégtem.
Kb S3-4 körül volt a legjobb a játék, akkor iszonyat játékidőt toltam bele, azóta meg csak lefelé és lefelé. -
ADAM1337
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
#48613632 #7375 üzenetére
Én este megcsináltam, a pont végén epicenterbe bevártam az érkezőket, 8 bh-t kaptam le duo-ba.
Emlékeztet a horizonos gravity liftes challange-re, amit végül az arena badge felülírt így értelmetlen volt megcsinálni.... De poén volt akkor causticcal fragmentbe ugrani mert mindenki az idióta liftekre ugrott. -
markknight
veterán
válasz
#48613632 #7364 üzenetére
Nem sajna, mindenkinek ugyanaz az útvonal van.
Csak nem értem minek erőlködnek ilyenekkel. Se nem érdekes, se nem szórakoztató, egy szükséges baromság amivel fogalkoznod kell, mert kapsz 2 lootboxot. Loba szezonban sem értek semmit a mini küldetések, főleg azokkal a szappanoperába illő dialógusokkal.
Imádom a játékot és pont ezért nem értem, hogy mit keresnek ilyen low budget szarok benne.
-
pászka
tag
válasz
#48613632 #7356 üzenetére
Velem most hétvégén is előfordult vagy 4-szer 5-ször hogy épp játék indulásánál kidobott, újraindítottam a gamet és visszadobott mindig, általában épp valahol feküdtem vagy haldokoltam, de volt olyan hogy tudtam folytatni a játékot.
Egyébként azt figyeltem meg hogy ha karaktert váltok akkor dob ki, legalábbis úgy tűnik, mert egyszer pont akkor történt, lehet hogy van összefüggés.
-
pászka
tag
válasz
#48613632 #7335 üzenetére
Nekem 500 órám van benne kb február óta. Azóta játszom vele, de még sosem vettem semmit és nem is fogok. Pedig úgy álltam hozzá eleinte hogy költök majd sok mindenre, de mivel zavar ez a szivárványos vonal, és mert szerintem egy játéknak a szórakoztatás a lényege nem pedig valami mellett, vagy ellen állást foglalni, úgy döntöttem hogy inkább nem veszek semmit. Játszani úgyanúgy lehet vele így is.
Ezeket a herloomokat nem értem, még nekem se bontódott ki semmi, de nem nagyon hoz lázba.
Én most próbálom felküzdeni magam gold III-ba és mindig randomokkal játszok. Még sosem próbáltam csapatban.
-
PunkZoli
aktív tag
válasz
#48613632 #7337 üzenetére
mostanában én is fasz vagyok, azaz belefársult.
Ha átadják nekem nyomok egy ugrást és elengeden az egészet. Földön meg kilépek.
Basszák meg, hogy nem képesek minimális felelősséget vállalni...
Ha engem sorsol ugrom egyet, ha pingelnek valamit mérlegelek és oda...Ez az elején még 10 perc a kilépés ez egy jó irány, ugyan akkor lehet, hogy komplexebb tutorial kéne akár minden unlockolt kari után, hogy játszhass vele.
3 pecnél nem kéne több, hogy minden képességet leoktasson, vagy elmagyarázza, hogy hogy működik a játék.
Solo ugrókat, ha nem nemfeltöltéssel ugranak kapásból bannolnám... Ehhez nem nagy prog erőforrás kéne pl, hogy lássa a rendszer, hogy 100 méteren belül estek...Na mindegy, most nem enged be, ezer ötletem lennne ehhez a játékoz is...
Miért nincs a játékok végén olyan kérdés, hogy stay in party?(titkosszavazás)
-
-
Bennyboy
őstag
válasz
#48613632 #7333 üzenetére
Köszi, nekem ezzel sem ment jobban
Heirloomról már lemondtam. Kb 500 órám lehet a játékban vagy több de eddig baszott kiesni, akkor rohadjon rájuk.
Bp-t meg csak első seasonban vettem meg és mindig kimaxoltam, így nem kellett többet költenem a játékra. Az elején még megvettem 2 támogatói pakkot is mert nagyon adta a játék, aztán ez a hála
Sebaj, holnap jön a D2 meg hamarosan az új Bf is (tudom az nem br) szóval max még kitolom ezt a sp-t aztán pihentetem a játékot. -
markknight
veterán
válasz
#48613632 #7324 üzenetére
Kinyithatod a pakkot, mert abból egyrészt azért sem kaphatnád meg a Necrosist mert az egy lega skin, az epic pack meg nem annyira szokott legendary itemet dobni, de egyébként összejöhet, mármint a legendary item.
Másrészt nincs infó róla, hogy speciel az a skin visszatér-e
Harmadrészt, pedig a store-ban kirakott, egyébként a legend testreszabónál nem látható skinek közül pedig nem kapsz semmit, nem veszi bele a sorsolása.
-
markknight
veterán
válasz
#48613632 #7309 üzenetére
Biztos szomorú az a három játékos aki még játszik vele.
Más:
Rampi ultija elég vagány lett és konkrétan egy harmadik fegyverként funkcionál sheila, mert bármikor zsebre tudod vágni, majd elő tudod húzni, szóval tök fun karakter lett.Szar viszont, hogy hamarosan sírni fognak a streamerek és amint lemegy az event, eladták a heirloomokat, rampit visszavágják a tabella aljára. Szóval a sok hülye rajongót átverték mint szart a palánkon
Kíváncsi leszek Wattsonnal a kövi szezonba mit fognak kezdeni, mert elvileg valami POS olvasó
lesz a heirloomja. Ha tippelnem kéne azt mondanám, hogy tölteni fog a shieldje mint Octane élete, plusz a kerítéssel trükköznek valamit, hogy jobban fájjon.
-
törölt tag
válasz
#48613632 #6864 üzenetére
Na, erre is meglett a válasz ...
A Nox gáz hatása nem növekszik knockolt játékosra.chungee #7199
Az hagyján, de össze-vissza működik. Vannak olyan társaim, akiket nem látok, csak klubon belül, de van olyan is, aki duplán látszik. Ki érti ezt ... -
shotika
őstag
válasz
#48613632 #7163 üzenetére
Húú, Sentinel valóban nagyon durva
Én, amikor csak lehet felcsárdzsolom, hatalmasakat lehet vele durrantani
Rampart-tal még durvább.
Igazából a büdös életbe nem használtam volna, de "hála" annak, hogy a Triple Taket berakták Care Package-be, kellett vmi erős csipa. Így megtanultam vele. Volt olyan köröm, amiben 7-8 killem is volt vele BR-ben, de átlag 3-4 tuti megvan. -
shotika
őstag
válasz
#48613632 #7158 üzenetére
Én nem érzem annak. Sőt, amikor sok ezer killes játékosokat rakott mellém a játék rankeden, akkor se hallottam egy rossz szót se rá, sőt néha külön szóltak is, hogy most nagyon kéne az ulti. Ha több csapat ragad be egy fedezékkel sűrűn rakott részre az uccso körökre, akkor is hasznos tud lenni.
Persze meg lehet oldani nélküle is, mert azt én is észrevettem, hogy a legtöbb nagyon jó játékos inkább a mobilisabb, gyorsabb karikat viszi el - octane, wraith, valkyre és néha horizon, na meg az új szezonnal Seer, persze őt nem a sebessége miatt hozzák. Illetve sokszor benn van a teamben Bangalore is, akivel én nem vagyok jó, de szerintem egyetlen karakter se mentette meg még annyiszor a seggem, mint ő a füstjével. (mármint amikor másik játékos használja)
Ilyen téren sajna még mindig nem érzem elég kibalanszoltnak a karikat, pl Wattson még mindig nagyon gyenge, hiába töltődik újra a pajzsa, az is lehetne 2x ilyen gyors - vagy akár annyira is, mint Octane élettöltése.
Vagy Fuse ultija még mindig szar. (mondom ezt úgy, hogy nekem ő is favorit. A clusteres gránátjainak meglepően nagy a hatótávja, volt, hogy irgalmatlan messze olyan fejest lőttem azzal, hogy egy gyengébb pajzsú vagy pajzs nélküli enemyt képes voltam knockolni)Persze jó játékos kezében minden kari veszélyes tud lenni.
Amivel nekem a legtöbb killem van, az mégis Lifeline, akit azért is szeretek, mert általában randomokkal játszom, és ha knockosak a társak, sokat könnyít a képessége. Sokszor húzott már ki a csávából az, hogy automatikusan újraéleszt, az pedig külön vicces, amikor két hasonló képességű csapat csap össze, és mind2ben van egy Lifeline. Érdekes kis állóháborúk szoktak kialakulni
-
Bennyboy
őstag
válasz
#48613632 #7146 üzenetére
Én ilyenkor reportolom őket. Van asszem 2 opció ami erre vonatkozhat. Korai játék feladása és ellenséggel való együttműködés vagy vmi ilyesmi. Sztem meg oda ugorjon a csapat ahová a jm megy. Persze lehet neki tanácsot adni de csak az agyhalottak spampingelnek meg ugranak insta a halálba rankeden. Itt is az van mint sok más játékban, h egyes playereknek kva nagy az egojuk és azt hiszik ők jobban tudják és itt nem is a skillre gondolok hanem az alapvető tiszteletre vagy taktikára. Mert kvára semmi értelme a darálóba ugrani ha nem vagy pro. 100 hatékonyabb, ha olyan helyre mész ahol van egy kis idő lootolni és utána dönteni a harcról. Szerintem
-
markknight
veterán
válasz
#48613632 #7146 üzenetére
Semmit nem tudsz tenni, az Endorsment rendszer se érne semmit ebben a játékban. Én ha látom, hogy premade squadban én vagyok a harmadk személy, akkor általában átadom a jump masterséget másnak, mivel ha meghalnak akkor én is megdöglöm inkább, ha meg van egy kis lehetőség is felülkerekedni, akkor legalább együtt tudjuk legyűrni az ellent
Több az esélye beszedni egy kósza assistot vagy killt így, mintha egymagam kiugranék valahova aztán lootolgatnék meg kempingelnék.
Ráadásul a hotzone annyira nem kerülendő rankedbe, számtalanszor ugrottam már úgy oda, hogy csont üres volt az egész, mivel mindenki fosott oda ugrani.
-
-
ridiculous
aktív tag
válasz
#48613632 #7129 üzenetére
Persze én se szidok senkit akivel Discordon beszélek, csak arra írtam hogy Boxon mindenféle kommunikációt letiltott az MS, azaz barátokkal se lehetett beszélni és PC-n ezt az EA nyilván nem tudja megtenni hogy ilyen módon büntessen.
Én rankedet pontosan az ilyen esetek miatt nem játszom randomokkal, megdöglenek 2 percen belül aztán rohangálhatok egyedül.. csak Arena ranked ha egyedül vagyok. -
markknight
veterán
válasz
#48613632 #7113 üzenetére
Pite: Dia 3
Tense: Én most legutóbb két magyar gyerekkel játszottam. Ilyen sentinel + g7, p2020 kombókkal jöttek, rögtön az elején kifingottak mindig, én kajak nem is tudom, hogy csinálták
Nem szóltam egy szót se a mikibe, csak úgy hallgattam őket. Kikaptunk mint a szar és persze én voltam a hibás, mert az Oktén nagyon szerencsétlen volt
nyílváán, ilyen 30-70 dmg-kkel ők voltak a fasza gyerekek.
-
markknight
veterán
válasz
#48613632 #7015 üzenetére
PC-n van aim assist kontrolleren, de nem olyan erős mint konzolon
Konzolon meg csak átalakítóval lehet bill+egeret használni, ami szar.Ami igazán erős, hogy controllert szimulálsz PC-n, de közben bill egért használsz, ilyenkor van aim assistod és nem olyan rossz az eredmény mintha konzolról játszanál átalakítóval.
Ha Seert nerfelik, és kiveszik a tactiljából a flashbanget, akkor viszont értelmetlen lesz a tacticalja? - Miért lenne értelmetlen? Nem a flashbang a tacticalja, hanem, hogy látod az enemyt és megszakítja a healelést ha eltalál. A flashbang pont nem fog sokat számítani.
-
válasz
#48613632 #6975 üzenetére
Tesó, nem akartam válaszolni, de most még megteszem, egy barát, nem irkál ilyeneket egy nyilvános fórumon, nem tudom mi kényszert éreztél, hogy beleszólj a kettőnk beszélgetésében, de ez talán nem is annyira fontos, soha nem sértenélek meg egy fórumon, ha nem tetszik valami, vagy nem értek egyet, kb 3 csatornán vagyunk összejelölve, (mondjuk most már nem, mert kurvára felkaptam a vizet) akkor elmondom privátban, én soha nem vagyok irigy, örülök más sikerének, ha valaki jobb, akkor jobb, próbálok tanulni. Az hogy nem szereted az arénát, pedig ott aztán meg tudod mutatni mit tudsz, full ugyan az, mintha lemennél a gyakorló pályára haverokkal, azonos feltételek mellett, mutasd meg mit tudsz, ne képeket mutass, a játék végéről, az nem árul el semmit, mennyi killt kaptál jogtalanul, mennyire vittek a hátukon a társak. mennyi képet mutassak 9-10 killről 4 ezer dmg-ről? Van egy jópár.... Mutass videót a te szemszögedből, lássuk mit tudsz, én néztem már néhányszor a kamerádat a 80%-át mellé lövöd.. És veszekszel hogy hogy bazd+ hogy???? stb..
Menj egy aréna rankedet, vedd fel videóra, és tedd fel yt-ra, és linkeld ide.... csak úgy spontán, de az se baj ha mégy 40-et és kiválasztod a legjobbat.. -
válasz
#48613632 #6970 üzenetére
Ekkora marhaságot már rég írtál, akkor az a szintje mindenkinek amit randomokkal elér? Tehát akkor csapatba bármiféle eredmény, nem tükrözi a tudásod? Önállóan sosem érnék el? A Diamond szintet, a Predator szintet is csak csapatban lehet elérni. Mert ez nem egy csapat munka? Az a szintem mint a tiéd? Pont 2x annyi a kdr-em mint neked, he te gold közepére gondolod magad akkor én hol vagyok? Gyakorlópályán 10-ből 10x leteszlek, nem tudom minek álltál belém most...
Mellesleg leszarom a szintet, nem azért akarok jobbakkal játszani, hanem mert lehet tanulni.. -
válasz
#48613632 #6941 üzenetére
Ááá drága tesviiirem, azért ebben inkább te voltál a ludas 🤣 biztos ügyes volt, mert a 14k killt nem a legyek hordták össze. De 3x váltott fegyvert, legalább 2x tárazott, az nem kevés idő, miközben te csak 2x gyaláztad 😀 valószínű nagyon sokat mellé lőttél, bár biztosan jól is mozgott a csóka...
Nem baj, este gyakorlunk ha leszel 👍👏💪 -
válasz
#48613632 #6922 üzenetére
Br rankedbe voltam már gold 1-be is, úgy hogy hetente mentem 1-2 meccset, bármikor felmegyek a platba még randomokkal is ha ráfekszek, csak nem érdekel a br már annyira. Az arena rankedbe ezzel a pontozással nem hiszem, de teljesen biztos hogy majd javítanak rajta, mert a kinti fórumok is ezzel vannak tele, sok predator nem tud a diamond-ról továbblépni...
-
Komplikato
veterán
válasz
#48613632 #6917 üzenetére
Minap volt olyan nyert meccsünk, hogy körbe szaladtuk a pályát, sehol senki, sehol semmi nem volt lootolva... Majd a kör középén vártunk, már csak egy csapat volt rajtunk kívűl, de sehol semmi. Aztán felbukkant 1 ember, de mire rálőttünk volna, kinyírta a kör. De tényleg ritka.
-
shotika
őstag
válasz
#48613632 #6857 üzenetére
Seer nagyon durva, az ultija a végjátékban óriási előny, én se csodálnám, ha nerfelnék a karaktert. Vagy fél óráig egy jó nagy körben láttok mindenkit falon át
Nálam most Lifeline, Loba, Octane a nagy kedvencek, de mentem pár meccset a tuningolt Causticcal is, nos mondhatom ismét tényező lett. Nagyon lehet vele szopatni, és végre nem az van, hogy ott kávézgat az enemy a gázfelhőben.
-
válasz
#48613632 #6820 üzenetére
Ez a fajta játékmenet? Mert a BR-be mi van? Ott nem szintén egy csapattal találkozol, de leginkább többel? 🤣🤣
Ha nem megy az aréna akkor nem tudom mit akarsz a BR-be?
az csak rosszabb lehet.
Ha valahol lehet tanulni, gyakorolni, akkor az az aréna. Azonos feltételek mellett, csak egy csapatot kell lerakni, ráadásul többször van rá lehetőséged, hogy bizonyítsd, nem jobbak.
Persze ez a játék a BR-ról szól, de azon nem tudom milyen élvezet van, hogy öt percig lootolsz, és az első csapat első embere letesz úgyhogy sebeztél 80-at 🤣🤣 persze mindig van kifogás, nem volt jó fegyverem, nincs pajzsom stb.. 🤣
Olyan meccs mint amit most is toltál, 3 öles, 5 knokk,. BR-be kell 100 neccs hogy hozz egy ilyet 🤣
De értem én, nem szereted, tiszteletben tartom a döntésed 🤣Na majd ma jönnek az új pályák, odabaszunk majd tesó a BR-be is 💪👏🤝👍
Bár ma valószínű, egy szerver se fog működni normálisan 🤣🤣 -
-
Marky18
aktív tag
válasz
#48613632 #6805 üzenetére
En meg pont azt szeretem, hogy a Kraberen kivul nincs mas fegyver, ami 1 hitel, a kis kemper kocsogok ebben a jatekban nem tudnak ugy megelni, mert a movement fontosabb, mint 1-1 jo loves.
A nextgen verzio pedig johetne mar… a 60fps-rol 120-ra ugras hatalmas QoL upgrade lenne.
-
Vigilante
őstag
válasz
#48613632 #6712 üzenetére
Akkor én a 1440p - 240Hz-el meg sem szólalhatok.
Igaz, ha a szaró baszakszik, akkor kb megette a fene az egész konfigot, mert úgy is szaggat fix 190 FPS mellett is.
20-as tickrate a szervereken, a másik nagy vicc! azt csoda, ha már a közelébe nem megyek shotgunosnak, aki egy ajtó mögött vár rám.
-
válasz
#48613632 #6664 üzenetére
Ja, de hol vagy ma?
Nélküled kellett championt nyerni randomokkal
[link] Ezért jók ezek a felvételek, vissza tudom nézni milyen bamba vagyok
Mondjuk nekem csak olvasó szemüveg kell, de nálam is az a gond, az olvasó a telefonhoz, vagy olvasni jó, de a monitor távolsága már sok, nem látom jól az ellenfelet, ha közelebb húzom akkor meg nem látom át a szitut. Mind1 ez van. -
válasz
#48613632 #6662 üzenetére
En egyszer az előző szezonban felmentem a gold 1-be, olyan 100 pont kellett a plathoz, ez olyan este 9-kor volt, reggelig erőltettem, nem akartam elhinni, hogy visszacsúsztam good4-ig 🤣 és minél jobban akartam, annál szarabbul ment, a fejhallgatot úgy vettem le, hogy ketté törtem, mondjuk igy legalább vettem egy jó ligitech g935 vezetéknélküli 7.1-et 🤣
-
válasz
#48613632 #6659 üzenetére
Soha nem rankedezek, vagyis mikor jon frissítés, akkor mindig felmegyek a gold 2-3 környékére és soloban nem tudok tovább ennyit tudok, persze shiv az előző szezonba is felment 2 nap alatt soloba master szintre, de ahhoz úgy kell tudni játszani. A mi szintünkön csak jól összeszokott csapatba lehet elérni valamit.
-
-
Marky18
aktív tag
-
Frod
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- Hibátlan Xbox Series X 1TB eladó / Media Markt garancia 2025.08.25-ig/beszámítás van/Ingyen Foxpost
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest