- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én is az ME3 megjelenése után kezdtem az ME szériába, nézegettem is gameplayeket és az rögtön lejött, hogy az első rész kicsit "butább" grafikailag ill. nem is kifejezetten shooter de nagyon örülök, a megjelnése után 6-7 évvel mégis azt toltam ki először. Értem, hogy manapság a látvány a minden, de ez sajnálatos, mert egy jó RPG-t a sztorival adsz el nem a vizuális megjelenéssel. Ha az MEA egy gyengébb látvánnyal jön de sokkal mélyebb sztorival és RPG elemekkel, minden fan az egekig magasztalta volna, hogy ez igen ez egy igaz ME game lett. Ehelyett ráfeküdtek a frostbitera, ami egyébként egy jó látványvilágot és combat systemet szült, de az írás mint tudjuk nem jött össze. És nagyon valószínűleg tudták odafent is, hogy nem a sztori vonal erős, de mégsem ügyeltek jobban a bugokra meg az elcseszett animációra, ha már az a húzó téma.. Eddig úgy látom, hogy inkább a vizuális vonalat akarják tovább erősíteni az Anthemmel, ezért is engedik el a korábbi RPG vonalat és állítják be aRPG-nek, így senki nem verheti az asztalt ha nem egy sok kimeneteles dolog alakul ki, hanem egy látványos hentelés.
Személy szerint engem az akármilyen über vizuális orgia sem vesz rá sok végigjátszásra ha detto ugyanaz a végkimenetel (és ez nem jelenti azt, hogy mögötte nem egy nagyon összerakott jó történet áll).
Szóval szerintem ha a látvány csak oké de a tartalom nagyszerű, hosszabb távon nagyobb sikerhez vezet (egy RPG-nél természetesen). A Fortnite és társait most nem sok értelme van felhozni, az teljesen más világ, népszerűségét a ma felkapott BR-nek meg úgy általában a multinak köszönheti ( a Fortnite btw egy tower defensenek indult.. és cartoon kinézet ide vagy oda most népszerűbb mint a PUBG). Nem beszélve, hogy alacsony befektetéssel is fejleszthető, míg egy erős single a írók, rendezők, voice acting stb miatt alapból hatalmas gázsi. De mivel ma már körülmények egyre jobban adottak összetettebb multik megfelelő levezénylésére valszeg ebbe az irányba mozdul el az ipar. No meg ilyenkor a skinek, kötelező dlc stb ínyencségekből lehet beszedegetni a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Filmvilág
- Sorozatok
- Bittorrent topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 Konzol + Nintendo Hordtok (Gari 2027.05)
- ASUS GeForce RTX 3080 12GB TUF Gaming OC Edition (TUF-RTX3080-O12G-GAMING)
- Playstation 5 lemezes 825GB + Ajándékok
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB/5G LTE/eSIM/Súly 0.966,5kg
- Asus XG-C100F SFP+ NIC és 3m SF 10G SFP+ DAC kábel - garanciális
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs