Új hozzászólás Aktív témák

• maajsz
    senior tag
    válasz saelin üzenetére #1219

Szerintem pörgős jó kari. Inkább single targetek leszedésére való, de mintha nerfelték volna a plazma csillagját. Hardban is elég easy kiszedni egyenként mobokat vele, ha szeparáltak a tömegtől. A superje meg inkább pont hogy tömeget irtani jó, bár főellenségre is ok csak figyelni kell hogy a cooldown előtt lécelj :D de mivel baromi mobilis ez könnyen megoldható.
    A Storm meg elég jó mob-contollra, de nem árt ha vki felveszi előle a damot, mert ha a shieldje elpattan ott a nyitott légtérbe leszedhetik könnyen.

Amúgy hardon is elég jól játszható a játék ebben a formában, csak kicsit időigényesebb, főleg solo freeplayben. Solozni amúgy lehet a ranger lesz a legjobb, az tűnik egyenlőre nekem ilyen joker javelinnek, a többi inkább team gameben erősebb.
    A colossust nem próbáltam, eleve nem vagyok tank stílus, de team mate-k alapján az interceptorral kevesebbet haltam mint akármelyik colossus, szóval figyelni kell vele rendesen (hardon legalább is).

Viszont egyenlőre a demo contentet én is meguntam, ma alig engedett be valami "live service errorra" hivatkozva, majd game repair, restart stb kombókkal tizedjére beengedett. A storm-al mentem egy új area-t amit a vipbe nem volt alkalmam próbálni, de server shotdown-al kidobott miután kiszenvedtem a nagyját.

A gameplay so so fun, de megvárom a teljeset, hogy sztori szempontjából mennyi content lesz benne. Másrészt úgy érzem aki soloba tolja, lfg nélkül lehet meg lesz lőve a legnehezebb fokozatokon. Nagyon valószínű hogy a top tier már voice coop-ot fog igényelni.

Új hozzászólás Aktív témák