- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Bandit21
addikt
Bár teljesen szubjektív de szvsz nem volt semmi baj még azzal se ahogy mondta. Az elején leszögezte h nem veszi komolyan ezt a flémtopicot. Amit mondott az meg azokra (arra) vonatkozik akik nem látják tisztán a helyzetet és kapálódznak. Ő így csititótta, mi meg amúgy. Nem nekünk szánta.
A peace marad! (lehet h beleteszem az aláírásomba?) -
Bandit21
addikt
Hmm mindenki másképp reagálja le.
A fLém-nek szvsz semmi értelme ebben a témában. Szerinem ha megnézed a 230#as hsz-em látod h 2 része van. Az első fele hajaz ''vki'' stílusára. A második fele a józanész amit Thom! is említ.
Van aki Flémelős fajta, van aki néha beleszól (én) és van aki nem szól bele, vagy ránkszól érte (Thom!) Szvsz férjünk meg nyugodtan egymás mellett... -
Bandit21
addikt
De ha nem veszi észre, és a kábelt sem húzza ki a szerencsétlen szűklátókörű kollega, és ráadásul még pörög is a témán, akkor a jóérzés egy idő után kivesz az emberből.
Amúgy meg lehet h ''perverzió'' de valahogy mindig is próbáltam megérteni illetve jóirányba vagy legalábbis középútra terelni azokat akiknek a viselkedése a többség szerint nem ''OK''. Nem mindenkinél jön be én meg néha megpróbálom. Legalább nem flémelek, csak parodizálom. -
Bandit21
addikt
TE figyi FreeM nem mondom h nagy szakértő vagyok, de
1. a 9-es (általad belinkelt) oldal után meg kellett vna nézni a 10-est is :DDD
2. Segítek mert biztos ''elkerülte a figyelmedet'' az általam belinkelt lapon van 3*2 kép. Ebből az első kettő közül elég nagy hiba van az nV által generáltom. Nézed? Megvan ugye? Hát igen semmi fényhatás...
A 3. két képen is gond van. Melyikkel? Az nV-éval. És micsoda? Nincs árnyék! Nahát! Mik vannak, hogy nem vetted észre? :B
Szuper ez az nV! Neharagudj de senkit nem fog megmozgatni egy ilyen topic SEM, amíg ehhez hasonló hibák vannak. Végignézed a tesztet? Az összesben ahol 8xAF és 4xAA van bekapcsolva ott az ATI megoldásai nyernek. És ezek már nem ritkán használt beállítások, akinek ilyen van így hajtja. (én is!) És nem is kevéssel kap ki az nV.
Az AA és AF nélküli tesztekben pedig nyer az nV. Szégyen is lenne ha a GPU+63Mhz-e és a memória +200Mhz-e nem lenne elég hozzá. Meg kellene nézni egy 5950U-szintjére tuningolt 9800XT-t, egy akkora hűtővel, így már AA AF nélkül sem lenne előny sehol...
Elméletben vitázhatsz bármiről de aki végignézi ezt a tesztet az nem vesz nV kártyát. Én se nyitok ennek új topicot ahol lehet nV-t gyalázni h ''fúdeszar a 5950U és milyen jó az XT'' Úgytűnik a képzeletedben élő Ati-fanboyok mégse annyira fanatikusak...
Ezzel szemben. Ha találsz egy oldalt. Ahol van 2 gyártó. Az egyiknek 1 hibája. Ami lehet h föltűnik screenshot-ot nézve számolgatva, de összképében, jobb gyorsabb (árnyékokkal és fényhatásokkal tűzdelt -minő luxus- ) képet ad mint a másik. És Te mégis CSAK és egyedül azt az egy hibát emeled ki a többi számottevő előnnyel szemben, akkor EZ AZ ELFOGULTSÁG. Ez a fanatizmus neharagudj. Nem tudod objektíven figyelni, és kész.
Fölösleges szerintem ez az egész, értelmetlen szélmalomharc.
JA ÉS MÉG 1 KÉRDÉS AZ H NINCS ÁRNYÉK ÉS FÉNY AZ CSALÁS???
[L]http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/aquamark3_10.html[/L]
Ha megkérhetlek ne válaszolj csak gondold végig. És ne gyere azzal h ez nem kapcsolódik a támához, mert azzal kapcsolatban jutott eszembe. Szerintem ideillik. Tudod fórum... -
Bandit21
addikt
Talán ha szépen megkérjük, minket is fölszentel a ''hegyesfülű nVTündérlány'' és előléphetünk FreeM mellé az nV magyarországi helytartójává! Innentől teljes joggal beszélhetünk bármit, tapasztalat, tolerancia és józanész nélkül.
Velem ez eddig nem történt meg ezért még az előbb említett (és úgy tűnik ezen ''cím'' megszerzése után köddé váló) tulajdonságokkal bírok így tapasztalataim alapján jelentem ki h amit FreeM mond az hülyeség. Kb 15-20 olyan Barátom van (magasabb kategória mint a ''hever'', főleg mint a ''havertól hallottam mert neki mesélték'') akinek ATI kártyája van. Van. Nem hallották látták tesztek alapján gondolták gondolják. (Nagyrászüknek nV volt előtte.) Nem ''szívtak'' még egyetlen játékkal sem, és a szemük sem égett még ki a vérlázítóan rossz minőségtől.
De nagyon várom már a megvilágosodást, és remélem eljön az idő amikor a TV-ben a Vidám Vasárnap után közvetlenül MI következünk, FreeM és Én karöltve, (fülünkön a tündériesítő műtét miatt pici heg látszik...) és telepofával szidjuk az ATI-t!!! Van egy érzésem h ez nagyon soká lesz...
Addig is maradok normális. Inkább. -
Bandit21
addikt
Aki megnézi ezeket a képeket, és elhiszi h ugyanolyan beállításokkal készültek, (itt a játékon belüli DETAIL-re gondolok illetve CP minőség beállításokra) az télleg nem OK...
A teszt amúgy nagyszerű!
[L]http://www.viperlair.com/reviews/video_graph/ati/radeon/9600xt/p2.shtml[/L]
[L]http://www.viperlair.com/reviews/video_graph/ati/radeon/9600xt/p3.shtml[/L]
Köszi a linket, jók a táblázatok! :C -
Bandit21
addikt
FreeM: The FX has YOU!!!
-
Bandit21
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #152 üzenetére
Akkor ezt megbeszéltük...
-
Bandit21
addikt
Én már belefáradtam, ha neki jobb az FX nézze, nekem jobb szebb gyorsabb az Ati (van összehasonlítási alapom) innentől kezdve vitázzon vele bárki nyugodtan én meg nézem ''cirkusz a népnek'' :) már a legnagyobb hülyeségeken is csak jókat nevetek!
Ja amúgy igazad lett, a V3 3000-em az 16MB-os de ha gondolod küldök arról is képet...
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest