Hirdetés
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Megmosolyogtató tárterülettel indít az iPhone SE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
Aljasvip #44302 üzenetére
Énis csak az első részt néztem meg, mert nagyon nem jön be és nem akartam pazarolni rá az időmet, de van pár dolog ami érdekelne..
Csak belehúzogattam a többi részébe és ami érdekelt megnéztem. Pár perc kb.December 5.én jön legalább a rendes film
Mi ez a rengeteg Geass használó? Mikor játszódik időrendben? Lelouch-ék is benne vannak kis ideig de miért? ez hogy lehet? Előre is a köszi a válaszokért.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Valaki otthon van a Code Geass témában? Lenne kérdésem ha láttátok az alap sorozatot + ezt az Akito-sat.
-
Deck
titán
Tudja valaki mikor jön a Code Geass film?
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Megoldva.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Befejeztem a Psycho Pass-t. Végig lekötött, szuper volt
-
Deck
titán
Nincs véletlen valakinek egy nagy háttérkép gyűjteménye esetleg? "Anime girls". Fhd minimum vagy 4k. Vagy esetleg valamilyen gyűjtő oldal? Nem kell egyből rosszra gondolni..
-
Deck
titán
Prison School befejezve. Nagyon adta. Imádtam
Gondolom mindenki látta már? -
Deck
titán
válasz
KaitouP #42430 üzenetére
Ghost in the Shell, ezt elis felejtettem igaz. Másikra is rálesek. Köszi! Vannak megható animék mikor a zsepi is előkerül és nagyon átlehet érezni a dolgot
Dluinet: NGE még régen megvolt, Code Geass-re is rálesek. Köszi neked is!
Leírom amiket ajánlotok aztán majd nézem is őket
-
Deck
titán
Nem is tudtam, hogy van ilyen topik
Sziasztok akkor!
Tudnátok ajánlani elgondolkodtató, drámai, mesterműveket? Pl Death Note, Serial Experiments Lain.
Köszi előre is!
-
Deck
titán
Mik mostanában a legjobb/legnépszerűbb animék? Évek óta nem animéztem így fogalmam sincs mit nézzek. Mit ajánlotok?
Jöhet vegyesen minden.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Arra gondoltam újranézem a kedvenc animémet ami nem más mint a Death Note. Már láttam vagy 5xör legalább de évek óta nem néztem. Természetesen csak Japán hang + magyar felirattal mivel a magyar szinkron szar. HD verziót keresgélek éppen. Ti tudtok?