Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
válasz
#59620352 #8056 üzenetére
K-ON! hentai, banyek......
Noooooormális?!!...-.-'
Szerintem K-ON! egyáltalán nem unalmas, messze az egyik legjobb slice of life vígjáték. És bár a második évadban sok a filler, szerintem hozzák a szintet. No persze kinek mi. Mondjuk tény, hogy eleve nincs olyan hű de eget verő története, de ilyen az Ichigo Mashimaro is, mégis nagyon jó... apropó.
Kőkemény moe-moe áradat ez is, de most már nem merném összehasonlítani a K-ON!-nal, egészen más kategória. Habár ebben még annyi "főszál" sincs, mint a K-ON!-ban, de egye fene. A poénok is teljesen másképp ütöttek. Volt mikor nagyon felnevettem, sőt, olykor az asztal alá sírtam magam (főleg az utolsó részekben), de többnyire "csak" megmosolyogtató.
Erről igazán nem is tudok sokkal többet írni... a rajzstílus, zene bejött (az OP a best), karakterekből mindegyik nagyon jó volt. Miu konkrétan kiborító, Sasazuka meg....
Az összes kedvenc amúgy. Viszont sajnálom, hogy nem igazán erőltették meg magukat történet terén - bár a mangát nem ismerem, és nem tudom, az Encore OVA meddig viszi tovább a sztorit, és hogy van-e kilátásban második évad az animének, de simán jöhetne. [8/10]
"Egyszerűen édes." - by [oWn]f4te.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Ukrajnai háború
- Energiaital topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple II, kompakt Macintosh javítása
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD