Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
bandiras2 #53340 üzenetére
The Apothecary Diaries - tegnap letoltam az egeszet, de meg folytatodik. Nekem tetszett.
Shangri-La Frontier - valamikor elkezdem szerintem
Shy - kicsit My Hero Academia utanerzes, de nem volt rossz.
The World's Finest Assassin - nem volt rossz de mely emlekeket nem hagyott
The Reign of the Seven Spellblades - Harry Potter anime - egy ido utan meguntam, lehet valamikor ujrakezdem
The Faraway Paladin - valamikor elkezdem, lehet a masodik evad aktiv vagy mar lement.
Astra Lost in Place, Jujitsu Kaisen, My Love story with Yamada-kun at level 999 - valamikor ha lesz idom...valamilyen Samurai Netflixen, viszonylag uj es dicserik
-
válasz
bandiras2 #53340 üzenetére
Ajánlás: Dimension W, Devilman Crybaby (még csak a felénél járok, de nagyon adja), és egy Parasyte - the maxim újrázás van még tervben.
Shangri-la Frontier-t is ajánlom, bár még csak a felénél tart az évad. Ez egy nagyon pozitív csalódás számomra, végre nem egy újabb hárem sz.r, hanem itt tényleg a játékra fognak koncentrálni - a manga/LN olvasók is igazolták.
Az animáció minősége top tier, pörgős az OP, és... A nyuszi karakter iszonyúan aranyos. Új kedvenc mascot-om, az összes arcmimikájával és reakciójával.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Cisco ISR 4331/K9
- Remek áron dobozos új Lenovo Ideapad Gaming 3 Ryzen 5 5500H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 2050garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új 2K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- HP Laptop , 17,3" , R3 7320U , 512GB SSD , 8GB DDR5 , Radeon