- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totheground
addikt
válasz Darth_Revan #20956 üzenetére
Én is épp most értem haza a ps3-al (ez 500 gigás), a teljes Neptunia és Atelier sorozat meg már úton van felém.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Mister_X
nagyúr
válasz Totheground #21001 üzenetére
Csak aztán pofára esés ne legyen, ha nem viszi a BD-t régiókorlát miatt.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz Totheground #21003 üzenetére
Ja, hogy a Neptunia meg Atelier sorozat az játék.
Amúgy honnan rendelted be, nekem is kellene egy Monster Hunter 4.
Shingeki 18: ez most nagyon jó rész lett (nálam legalábbis). Mibe, hogy a 19-ben Eren az ujjába harap?
A nőstény óriás nagyon el lett találva, meghozza a kellő hangulatot + az összeesküvés-elméleteket. Christie is nagyon aranyos, remélem nem lapítják ki idő előtt."Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
válasz Darth_Revan #21006 üzenetére
NTSC lejátszó, NTSC lemezek. Ha már anime. Legcélszerűbb, nem?
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Totheground #21005 üzenetére
De az dollárban mér, hogy nyelnének karót. Japán bolt nem is postáz ide? Amúgy mennyi a szállítás?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
válasz Mister_X #21009 üzenetére
Hogyne postáznának. KnJ mangát is onnan vettem - még a postaköltség sem volt vészes (~1,2k / kötet).
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz Mister_X #21011 üzenetére
Én anno amazon.co.jp-ről rendeltem. De ha beírod gugliba, hogy mit akarsz, biztos kidob még néhány helyet.
-
Mister_X
nagyúr
-
válasz Mister_X #21013 üzenetére
cdjapan.co.jp
play-asia.com
japanvideogames.com
japangamestock.com
genkivideogames.comNézz körül.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Totheground #21014 üzenetére
Nem, nem nagyon mindegy, mert sokszor még dollárkonverzióval is olcsóbban jövök ki. Play-Asia-n emlékeim szerint pong van egy kis plusz a japán cuccok alapárára, szóval... Mindegy, ha nincs ló, megteszi a szamár is.
-
válasz Mister_X #21016 üzenetére
El kell dönteni, hogy valami kell-e vagy sem. Főleg, ha nem egy minden sarki ABC-ben kapható akármiről van szó - olyankor örülni kell, hogy egyáltalán van lehetséges beszerzési forrás; ez sajnos így működik.
-
Tudtok ajanlani valami aktualis, 2012-13, akcioban dus sorozatot? tema szinte mindegy, az se baj ha atlag alatti a szepfiuk szama benne. Most epp jormungandot nezek, nem rossz, de igazabol tobbet vartam tole.
misterx:koszi. es apropo, elotte fate-et neztem, az jobban bejott .
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Mister_X
nagyúr
válasz maross #21018 üzenetére
Shingeki no Kyojin - mondjuk csak most indult be igazán, de marha izgalmas.
@fate: na jó, de ma már nem kellene ennek olyan triviális dolognak lennie, mint 10-15 évvel ezelőtt... HMV-ben bízok még.
[ Szerkesztve ]
-
válasz maross #21018 üzenetére
Régebbiek között több jó van, mint a "trendi" felhozatalban.
Egy pár;
Macross Plus (meg úgy alapvetően Macross-univerzum)
Black Lagoon
Rurouni Kenshin: Tsuioku-hen
Basilisk: Kouga Ninpou Chou
Koukaku Kidoutai STAND ALONE COMPLEX
HYPER FUTURE VISION: GUNNM
Break Blade
Tenjou Tenge
Cowboy Bebop
Gakuen Mokushiroku - HIGH SCHOOL OF THE DEAD
Claymore
Kenpuu Denki Berserk
Trigun
Juubee_Ninpuuchou (movie)
Highlander: The Search for Vengeance [Director's Cut]
Vampire Hunter D: Bloodlust
The AnimatrixInitial D
-
válasz Mister_X #21019 üzenetére
Ez egy szintig valószínűleg mindig így marad. Örülhetünk, mert a 15 évvel ezelőttihez képest, az internet térnyerésével azért már lényegesen jobb a helyzet, mint volt.
-
válasz Synthwave #21020 üzenetére
basilisket bepop-ot, stand alone complexet, high school of the dead-et, berserket, trigunt, vampire hunter d-t, animatrixot lattam, tobbit felvesem, koszi. De most ilyen ujabb csicsas akciokra vagyom, van ilyen .
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Utóbbi ~4 hónap termése; Moldiver, Chuunibyou Demo Koi ga Shitai!, Natsuiro Kiseki, Kokoro Connect, összes Initial D, Sakurasou no Pet na Kanojo, Natsu no Arashi!, Iria - Zeiram The Animation, Gakuen Utopia Manabi Straight!, Taishou Yakyuu Musume, Minami-ke Tadaima, Suzuka, éX-Driver, Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo, Ibara no Ou - King of Thorn -, Nichijou, Lodoss-tou Senki, Boku wa Tomodachi ga Sukunai NEXT, K, Koukaku Kidoutai: STAND ALONE COMPLEX 1-2, Nozoki Ana, KissXSis OAD 8, The Samurai, Aozora Shoujotai, Hana yori Dango, Shounan Jun'ai-gumi!, PSYCHO-PASS, Bishoujo Senshi Sailor Moon R második fele + movie, néhány Gantz és Musekinin Kanchou Tylor epizód (szép lassan haladunk), Seihou Bukyou Outlaw Star mingyá' vége.
Mi maradt ki?Onii-sama e..., Yoi Ko, Bishoujo Senshi Sailor Moon S, Baldr Force EXE, Rocket Girls, Yukikaze, Hyper Police, Sora no Woto és uta~kata lelkileg bekészítve.
-
válasz Synthwave #21023 üzenetére
Ja, igen; a Baka to Test to Shoukanjuu ~Matsuri~ pl. kimaradt, meg a Cyber City Oedo 808-at is elkezdtem.
Szép lassan csak eszembe jut.
-
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz Nova96 #21031 üzenetére
Ott kezdődik, hogy a manga öt fejezetes, azt nem lehet 24 percbe (30 perc mínusz OP+ED+ismétlés) beletuszkolni, pl az első fejezetből semmi nincs benne. Amúgy nyugi, nem lehet itt mit folytatni. Személyre szóló spoiler ahead:
De csak nem neked kett igazad az egy bő hónappal ezelőtti vita alapján, hanem 90%-ban nekem"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
Minél több epizódot látok a Kaminaiból, annál jobban nem értem az egészet. A fele már kijött.
-
Nova96
őstag
válasz Mister_X #21034 üzenetére
Azt gondoltam, hogy nem lehet még mindig hiszem, hogy az lesz benne amit neked írtam...ha nem az lesz akkor már sz*r lesz szvsz...majd kiderül.
A folytatást természetesen teljesen levezette, én addig nem írok arról semmit amíg nem láttam.SPOILER-re, már csak félig emlékszek rá mit is beszéltünk, de ez így kezdi rosszul kivenni magát...na majd mint volt M.N ultrafan megmondom...
most már csak kicsit vagyok fan.[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz Nova96 #21036 üzenetére
Köcsög leszek: a spoilert pont neked nem kellett volna elolvasnod. Jó tanács: NE kezdj el kombinálni! Gondolj mondjuk vízilovakra meg pisztáciafagyikra. Véletlenül se elemezd a spoilert, a kommented első és második felét ne kapcsold össze, és ne olvasdd vissza a privátokat! Vízíló és pisztáciafagyi!
Lökj be egy OST albumot, nassolj valamit, nézz reklámokat és felejtsd el az OVA végéig, hogy a fenti pár komment megszületett. Víziló, pisztáciafagyi!
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz Nova96 #21038 üzenetére
Ha megnézed az OVA-t, el fog tűnni a víziló és a pisztáciafagyi is.Hm, inkább vegyük úgy, hogy ezt se írtam le.
szerk.: A szerkesztéseket se olvasd el!
[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
Ao no Exorcist Gekijouban
Egy alternatív befejezés alternatív folytatása, nekem tetszett a grafika a stúdióhoz híven eszméletlen, a történet meg…hogy is mondjam akinek az alap felállás nem tetszett annak itt se fog. Igaz én inkább mondanám OVA-nak mint filmnek, mert a film nálam egy tartalmasabb történés jelent, itt is történnek dolgok, de nem a sorozat szintű.
A történet az új karakterről szól, és egyéb kisebb kalandokról, szerintem érdemes megnézni már csak a grafika miatt is. Meg aki szerette a sorozatot itt is fogja. Zene rendben, ED, elment egynek az új karakter szinkronhangja meglepett érdekes volt ilyen környezetbe hallani.
7,5/10
Csak egy kérdés így mindenkihez egy alternatívbefejezésalternataívfolytatásának lesz alternatív folytatása? És egy bónusz kérdés miért ment át alternatív szálra, olyan dolog volt a manga-ba, vagy simán a stúdió gondolt egyet?Gatchaman
Már az első résznél akartam írni, de így 3. rész után most már biztosra mondom ez bizony az a anime tetszik vagy mocskosul. Nekem egyenlőre nagyon tetszik, kellően elvont és elgondolkoztat engem, lehet többet is látok bele mint kellene.
Monogatari Series 05
Itt mondja valaki, hogy eltud minden szöveget olvasni, és nem hiszem el onnantól azt, se ha kérdez.
Én eddig bírtam a tempót, ez már sok volt annyi szöveget néha bevillantott, lehetetlen elolvasni…tudom tudat alatti blabla…
az elején megy(itt megjegyezném, kezdő animés itt se fogja eltalálni mindig mikor jön az a bizonyos rész amikor egy pillanatra meg kell állítani és eltudod olvasni)->pörög->már koncentrálni kell, hogy elkapd a szöveget/képet/villanást->pörög-> és már sz*rok bele inkább élveztem a részt. -> a végén már 3 soros szöveg is bevillan és után 1-2 mondat is…szóval max. br-nél kicsit ügyeskedek, de egyenlőre csak élvezem a részt. A fanservice még mindig a helyén. És Araragi hozta a szokásost, nagyon elvan találva a karakter.Meg megvolt a DXD 5-7, AoT 18, és a heti részek animékből.
+ Átlép a 2 hónapos időt animézésbe.
És most jön az Elfen Lied.[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz Nova96 #21040 üzenetére
Ao no Exorcist Gekijouban nekem csalódás. Túl rövid, túl kevés minden történik. Na jó, ott a Usamaro szál is a főszál mellett, de a főszál nem elég nagy szám, mintha csak egy picit hosszabb OVA-t láttam volna.
A harcjelenetek és a grafika viszont jó, azt nem tagadom.
Én 5-ből egy erős 3-ast adnék neki. Ezt is csak azért, mert Usamaro karaktere tetszett Kugimiya-sama miatt
Apropó Kugimiya-sama....ma kezdem a Shakugan no Shana maratont, megnézem az összes részt+S OVA-kat, a végén már úgy fogok járni, mint Dexter, hogy én is csak egy dolgot fogog tudni mondani... "Urusai! Urusai! Urusai!"
[ Szerkesztve ]
-
Időközben (PH! kedvence).
-
Nova96
őstag
válasz Darth_Revan #21041 üzenetére
Ha nem tudtam volna, hogy alternatív szál én is csalódok, de így kb. ilyesmit vártam.
Kugimiya részhez +1 Nagyon eltalálták.Shana háááát, érdekes van megcsinálni én a 2. évadnál leragadtam, majd egyszer.
Mister_X
Igen sokkalom ,mert gyorsan sok mondat jön, igaz, hogy bake-ba is sok szöveg volt, de ott 1 oldalas szöveg volt ami bevillan nem gyors szövegek.Más:
Elfen Lied
Volt benne durvulás, és itt megjegyezném a vért és hasonlók nálam nem durvulás(Mivel Mortal Kombat-on nöttem fel így, ezek nem hatnak meg.), itt a nemi erőszak és lelki terrort kell érteni és hasonlókat. Az első kettő nem volt benne, mielőtt valaki megijedne, hogy spoilerkedek.
A történet jól fel van építve, eleinte csak nézni tudod mivel kevés infót kapsz. Később elkezdik másképp csöpögtetni az infót. És a vége felé össze tudod rakni a történetet. OP nagyon tetszik OST is, ED is a jobb közé tartozik. A grafika nagyon tetszik. A karakterek fejlődnek, nem állnak meg a sablonba.
Nekem nagyon tetszett, nem tudnék bele kötni csak egy apróságba a vége felé amit spoilerbe leírok/kérdezek.
10/10SPOILER NE OLVASSA EL SENKI AKI NEM LÁTTA.
a vége magába pörgős volt nem kell magyarázni. Szóval a kérdés, hogyan sérült meg a másik szarva amikor, addig simán lekaszabolt mindenkit???! Itt arra gondolok, hogy azt mondták neki ne bántson onnantól senkit és hagyta magát? Vagy tévedek?
a másik meg a vége, miért nem tér egyből vissza ? És itt arra gondoltam , mert megölte a szüleit, meg mondta is, hogy nem akar vissza térni. De végül vissza tér... :D
-
Mister_X
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest