- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Archanon
őstag
-
jahrn
senior tag
válasz Darth_Revan #10981 üzenetére
Jaja, JC Staff elegge a lejton van, pedig anno eleg jok voltak - pl Shoujo Kakumei Utena, Excel Saga, Read or Die vagy nem olyan reg a Taishou Yakyuu Musume, ill az Index elso evadja.
De gondolom ez termeszetes h elobb-utobb mindeggyik elindul a lejton - bar IG Productions vagy a PA Works eleg megbizhatoak. -
-
hoffman_
nagyúr
-
válasz hoffman_ #11007 üzenetére
Kodekpakkok tele vannak fölösleges sz*rokkal, némelyikbe kis trojan is van ajándékba. Évek óta nem használok ilyen vackokat.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
homeless09
őstag
Aki szereti/nézi a Bleachet.
vélemény?illetve az egész Fullbring arcról?
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
forintuser
őstag
válasz homeless09 #11009 üzenetére
Én szeretem/nézem a Bleach-t.
Nem tetszik.Valahogy nem jön át.
Holnapkészítést vállalok.
-
phanzetomox
őstag
Nem nézem, de a szereplőket meg az alap sztorit vágom. Nekem tetszik
-
homeless09
őstag
válasz forintuser #11010 üzenetére
ez a fullbring téma nekem se jön át annyira...bár vártam h vissza szerezze az erejét
phanzetomox:hát, tisztelt Kubo Tite fogy az ötletekből,de lényegében az összes arc ugyan az,csak más körítéssel.kicsit sablonos már
[ Szerkesztve ]
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Egyik kedvenc részem volt, de mindegyiket kedveltem, amiben feltűnt a lidérce.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Archanon
őstag
válasz Darth_Revan #11015 üzenetére
Wakamoto Norio?? Ez a szinkronhang nagyon megmaradt Sunabouzu után, mikor meghallom, mindig a röhögőgörcs kerülget, annyira jó és imádom a stílusát. Előbb Gokusen, aztán a Baccano-nál is rendre besírtam a hangján, meg ahogy a Carol-t mondta. No meg nemrégiben a Ninja Scroll-ban is feltűnt. Kajak Anderson őt kapta? Most már biztos a japán nyelven való újranézés.
De ez az engrish... Kemény.
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
hoffman_
nagyúr
Epic Egész jó a hang, ahhoz képest, hogy angol, jó szinkront találtak.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
F34R
nagyúr
loooool
-
PR0JECTNR56
addikt
Nagyon menő a kiejtés, tetszik.
-
Archanon
őstag
válasz hoffman_ #11017 üzenetére
Tessék, az angol dub. Az öreg rohadt jó, de nekem Andersonnal ez a stílusa is nagyon bejön. Valamivel nyugodtabb, mint az eredeti japán, de szintúgy pszichopata. Az egész szinkrongárdából egyébként egyedül a rendőrkisasszony hangja irritál, de ő nagyon. A többi korrekt, némelyik nagyon jó.
Egyáltalán ahogy az egész kezdődik...[link] Sokkal monumentálisabb szerintem, mint az eredeti - mellesleg így elhiszem, hogy angolok, persze ez másodlagos. Az öregek jól tudnak szinkronizálni...
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Totheground
addikt
Ez a kép nem véletlen és nem alaptalan.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Archanon
őstag
válasz Totheground #11023 üzenetére
-
Psych0
őstag
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Psych0
őstag
BRS6
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Hmhm, túlságosan brutális. Nézése közben végig valami olyan ételt akartam enni, amihez illik a ketchup. Öregszem, a rajzolt vérrontás láttán is csak arra tudok gondolni, hogy a tömény vérszag hányingert kelt bennem, pedig ettem én már pirított vért hagymával.
Kinőttem a vámpíros témából. Azonban Alucard és a Hellsing kisasszony kapcsolatát szórakoztatónak találtam. Szeretik egymást. Olyan cukik.
Kész vagyok, megyek inkább olvasni.A képen látható jelenet nagyon tetszett, Alucard mint a halál angyala.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Archanon
őstag
válasz Algieba #11030 üzenetére
Mondjátok, hogy nem olvastam 4. rész utáni spoilert... Ugye nem...
________
Más, félig off is talán:
Beteg állat vagyok, tudom, de végignéztem a Girls Dead Monster (Angel Beats!) koncertfelvételét LiSA (Yui énekhangja) előadásában (starring LiSA Tour - jó kicsi közönséggel). Hu... őőő... huuuh... Van egy előadásmódjuk a japánoknak, no meg az a közönség...! Azok a fejek! Az első 40 perc után kész voltam, tiszta extázis, aztán az egyik kedvenc számom (bocsi a préselt minőségért, csak ezt találtam) után az énekesnő elkezd egy hosszabb beszédféleséget tartani, és azon nyomban visszavedlik ilyen fejhajlongó, mindenért köszönetet mondó átlag japánná. (Kár, hogy csak a ~2%-át értem annak, amit mond ilyenkor, vagy még annyit se - pedig voltak itt sztorik rendesen.) Fura és szokatlan volt ez így európai szemmel nézve, meg olyan hirtelen történt, még nem láttam ilyet.
Meg ezt most LiSA-tól függetlenül, de azt is fura hallani, hogy milyen az, amikor a japánok "hétköznapi módon" beszélnek, és nem mint seiyuu a stúdiófelvétel közben. Kb. mintha valami messzi székely magyart hallgatnék, akkorának érzem a különbséget a kettő között. Pedig jobbára mi se mindig úgy beszélünk, mint bármelyik jóféle szinkronszínészünk valamelyik jól szinkronizált film alatt.
[link] (De hogy mindig majdnem a földet csókolja... és akkor ide is jöhetne a Jackies kép.) Rohadt jók ezek a dalok - el is fogott az Angel Beats!-et nézhetnék -, de Iwasawa hangjával, Marinaval (szerencsére egy dal erejéig őt is hallhattam) sokkal jobban tetszenek, tőle sokkal tisztábban szól mind.
[ Szerkesztve ]
-
Psych0
őstag
válasz Archanon #11031 üzenetére
Kicsit trollkodok jó...
Én egy Miku koncertet néztem végig egyszer, és leesett az állam, hogy mennyire királyul összehozták a renderelt idolt és a szintetizált éneket az élő hangszereléssel. Amikor meghallom valamelyik vocaloidot, mindig Ákos jut az eszembe.
[ Szerkesztve ]
-
Psych0
őstag
EPIC Win
Ever
Read
Union
Turn
Utter
Flection
Reflection
Reutter
Return
Reunion
Reread
ForeverNagyon nagy húzás volt az alkotóktól.
-
Archanon
őstag
válasz Psych0 #11032 üzenetére
Hát szegénynek van egy vigyora (fogsora), ez tény. Azért Marinához képest az ő arca legalább szép. (De amúgy a legtöbb japónak ilyesmi fogsora van, ahogy eddig észrevettem... O_o)
Miku meg... Nos, a linkelt szám stílusa már nagyon nem az én világom. Arra mondjuk már én is kíváncsi lettem, vajon milyen ez élőben.
-
-
Psych0
őstag
válasz Archanon #11034 üzenetére
igaz-igaz, a disappearence nem a leg emészthetőbb szám, de nézz körül és meglátod, a számok zöme egyáltalán nem lóg ki a szokásos jpop kavalkádból. pl
élőben, meg gondolom attól függ, milyen szögből kell nézned, elvégre még mindig 2D.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
-
Psych0
őstag
válasz hoffman_ #11043 üzenetére
Daft Punkot megszerettetni vkivel nem nagy munka. Beteszed a CD-t és már szereti is... Igazán kidobhatnának egy albumot a mostani Tron stílusban, nem csak az ost-t.
-
PR0JECTNR56
addikt
-
-
-
Archanon
őstag
válasz PR0JECTNR56 #11046 üzenetére
Elég megnézni a harapós (tsundere) lolikat... Majd' az összesnek mindenképp kinn van 1 foga.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor