- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerwade
senior tag
Waaaaaaaaah
Asszem eleget teszek L3zl13 alairasanak, es mivel hulye vagyok, meghalok
Beallitottam magyarra a regionalis szettingeket, es mar jo lett (fura, hiszen megmertem volna eskudni ra, hogy ezt mar probaltam)
Koszonom mindekinek a segitseget! -
cucka
addikt
azt hiszem megvan a megoldás..
control panel/regional and language options
advanced fülnél a legödülő menüből kiválasztod a hungarian-t (nálam alapból english volt)
restart, és működik -
powerwade
senior tag
ja igen, nekem a notepad az fixedsys es ott nincs helyesen megjelenitve az ű es ő
kerestem valami alternativat, de semmi jot nem talaltam.
probaltam a .fon fileket atmasolni magyar windozbol, az sem nyero, mar mindenfelet kiprobaltam, regional settingsel is volt mar magyar/angol stb..stb...
kicsit bosszanto. -
powerwade
senior tag
semmi otlet?
-
powerwade
senior tag
Sziasztok!
Nehany hete ''lelkes'' angol windows xp (sp2) felhasznalo vagyok, de csak az utobbi idoben hivtak fel a figyelmemet a kovetkezo problemara:
Ha puttyot hasznalok (az ott beallitott default karakter keszlet a fixedsys), akkor nem vagyok kepes ű es ő betüket irni, illetve olvasni. Az osszes tobbit igen. Ha valaki ir egy ilyen betut nekem, akkor csak egy teli karaktert latok, ilyen kockafelet
Tovabba, ha csak notepad.exe -t hasznalom, akkor nem kockat latok, hanem egy ''mas tipusu'' ű es ő-t. Talan arial vagy ilyesmi.
Mitol van ez? Hogyan lehet korrigalni?
Kerem, akinek hasonlo gondja van vagy megoldotta problemat, illetve tapasztaltabb ilyen teruleten, az kerem irjon ide valami vigasztalot
Koszonettel,
wade
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest