Hirdetés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a OnePlus 13T
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
sisi22
aktív tag
válasz
sh4d0w #34264 üzenetére
Majd arra leszek kíváncsi, mit alkot megint a BT
Azota megvolt a happyend?
Nalunk a virginnel volt gond egy hete, egyik percrol a masikra eltunt az internet, majdnem pont ejfelkor, gondoltam, az eso miatt.
Reggel mar gyanus volt, hogy nemcsak nalunk tunt el, de az osszes egyeb virgines wifi is, hibabejelentesre kozoltek, hogy ket nap mulva kijon a szerelo, nem ertettuk, egyertelmu, hogy nincs bejovo internet, naluk lehet a baj.
Ket nap mulva megjott a szerelo, sorozatban cserelte a kornyeken is a nyaron kiadott uj routereket, azok haltak meg mashol is.
Furcsa, nem volt se villamcsapas es semmi mas nem volt problemas. -
válasz
sh4d0w #34264 üzenetére
Itthon is vannak erdekes dolgok Vodafone-nal pl. Rendeltunk, serult doboz volt, nem vettuk at. De a kov szamlan mar volt terheles, olyanra amit nem vettunk at
Kozli velem az ugyfelszolgalatos, hogy nyugodtan fizessem be, majd jovairjak kov szamlabol. Mondom ne vicceljunk, nem fogok fizetni valamiert, amit nem kaptam meg, hogy majd valamikor jovairjak. Ott is igergetes, de csak jottek a felszolitasok. Kovetkezo lepes az volt, hogy jott a kesedelmes fizetes miatti buntetes, valami 1000Ft. Na akkor mar merges lettem, hivtam oket. Erre azt mondja a kisholgy, jo akkor jova irok 1000Ft-ot ugyfelelegedettseg cimem
Na itt azt hiszem picit kiabalhattam, hogy ne ilyen jelszoval irjon jova semmit, hanem azert, mert olyan dologert buntetnek amit igenybe sem vettem. Azota sem tudnak stornozni szamlat, nagyon bena rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Építő/felújító topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO FlexScan Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/240SSD/Nvidia2GB/Magyar/Excellent)
- Latitude 7330 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest