Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tajrexi #29897 üzenetére
Azért az elég risky. Nem akarnám, hogy az utánam következő lakó kapjon bármilyen bankos vagy HMRCs levelet ami nekem szól, ha esetleg mégis papíron óhajtanának valamit küldeni.
Vagy netán egyszercsak felébredjen a NAV, hogy szagot fogtak, miszerint életvitelszerűen Magyarországon élek, akkor sziveskedjek igazolni, hogy hol, és mennyi adót fizettem, máskülönben fizessek be X milliót állam bácsinak.
Vagy az angol bank "biztonsági okok miatt" csak úgy zárolja a bankszámlám.
Ennek, ha minden igaz a legális módja az lenne, hogy van a két ország között a kettős adóztatás elkerüléséről szóló egyezmény, és le lehet papírozni, hogy melyik országban fizeted az adót, de élőben ilyet még nem láttam, bizonyára mert macerás bizonyítani egy esetleges ellenőrzéskor, és a munkáltatónak is rengeteg papírmunka.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest