Hirdetés
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
Hello
Szoval kellene eggy kis info. Melyik mobil tarsasagot valasszam? Fizessek elo vagy csak sima prepaid card legyen?
Amugy az elejen amikor megerkeztem meg aranylag konnyeden ment minden. '' magyar csajszival utaztam ok londonba mentek. Igy sikersen vigyaztunk a repteren a csomagjainkra(amikor elkellett mennem mashova). Azutan egy olasz csaszival ismerkedtem ossze(sajnos a nagyi is ott volt), tancos csajszi itt bham ben valahol(megkerdezni mar nem tudtam mert a nagyi szurosan nezett ram). vegul sikeresen bertem a hotelbe(hat ezt a puritan automatizalast amit itt csinalnak az nem semmi). Azert panasznak helye nincs mert tok olcso es meg tv is van. Ami utanna jott az mar csalodas volt. Nagyon koszosak itt az utcak. Nagyon nehezen tudtam eligazodni(mindenki utca nevekkel dobalozot ami nekem nem mondott semit).A reggel viszont osszetalalkoztam egy szlovak takarito gyerekkel a hotelben o viszsont mar segitokesz volt. (jah az olasz csajtol mar le is tudtam gombolni egy telefonszamot(ingatlankozvetitto)). A srac elmondta hol van a jobcenter. Egyetlen nagy baj hogy paladint meg most sem birom elerni, meg hat Bondival is jo lenne beszelni mert ugy nez ki hogy Londonbol a csaj ismerosom majd at jon ide es egyutt berelunk kerot. A vasarni nap sajnos nem nekem valo(melokereses ilyesmi, nem igazan valosulhat meg). Nem baj. Ami kesik nem mulik. Azert hianyzik hogy nem birok dumalni senkivel(emlekeztett arra amikor Usaban 2 evig egyedul laktam). remelem Paladinnal mihamarabb feltudom majd enni a kapcsolatot.
Bocs a monologert csak leirom hogy durvan ez volt 1.5 nap alatt. Ha nem tudtam volna angolul akkor meg mindig a vacak repteren acsorognek a borondokkel. Igenis kell tudni amugy csak sulyestobe kerul az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Automata kávégépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- No Voice in the Galaxy
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- További aktív témák...
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest