- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Elég régi de nano simes már minden más stabilan müködik mindig. Csak játéknál szorakozik. Telekom. Most hirtelen rákeresve a beállitásokban nem is találtam olyat hogy vowifi ebböl kiindulva szerintem nincs bekapcsolva aztán fene se tudja. Igen kérdeztem saját topikjába de semmi reakcio még 3 órája.
-
Lajmund
őstag
Játéknál mobil netről való csatlakozási problémája itt van másnak is? Néztem youtube videokat de ott is csak hergelik a beállitásnál 3gre aztán 4 gre aztán vissza rakják automatikusra. Nálam ami tutira sikerül ha ujraindítom a telot utána egyből tud csatlakozni. Nem egy játkéknál hanem háromnál is ezt produkálja. Xiaomival sose volt ilyen gondom.. wifirol sincs probléma. Privát dns-nél kikapcsolva is csinálja. Persze a videokba is samsung telefon van nem egyedi eset. Valamikor elég a repulomod ki be. Nagyon bosszantó föleg ha tudod hogy van 25 perced és 20 perc egy meccs és ezzel kell szorakozni egy fél millás teloval miközben fullon 4g+ kapcsolat. Valakinek valami ötlet? S23 ultrám van de a probléma nem tipus specifikus inkább samsung bug agy nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest