- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
ollie-t idézve. Valami nem tetszhet neki ezek közzül.
Mondjuk ettől nem leszel okosabb:
System RequirementsFind the minimum resources needed for the download of Heavenstrike Rivals:
- Operating System: iOS 7.0, Android 4.1 or later
- Size: 541MB free space on deviceAndroidra sem ártana egy hasonló gépigény rendszer, mint ami pcn van.
-
saelin
veterán
Akkor nem nálam vannak a gondok... 15-nél leállítottam, majd folytatom később. Nem túl rózsás kezdet.
Maxtreme
Sajnos. Alig van single játék mobilokra, pedig biztos lenne rá igény (felőlem biztosan). A szörfös játék a reklámok és a pontszámok miatt kér netet, ezt nem lehet megkerülni, de legalább játszható ingyen.
Engem sokkal jobban zavar, ha ellehetetlenítik IAP-al vagy valami ismerős invitálásával a játékban való haladást. Attól a falra tudok mászni. Szoktam én IAP-on fizetni, de csak olyan alkalmazásoknál amit támogatni akarok ilyen módon. -
saelin
veterán
Közben észrevettem.
Ha nincs bajod a keleti (Koreai) nyelvvel, akkor ajánlom a Seven Knights-t. Teljesen hasonló a summoner wars-hoz, csak jobb a grafikája egy picit, talán tartalmasabb is. Angol nyelv ugyan nincs benne, de ITT van hozzá angol leírás. Pár icont megtanulsz, meg egy két betűt és van egy nagyon jó játékod.
Már időtlen idők óta bent van künyvjelzőben, és csak nem akar jönni angol nyelven.
Én lehet belekezdek koreaiul.
-
Yayoh
aktív tag
Ugyanaz szinte , de ez jobban IAP-os..
-
syler123
veterán
Eredetileg úgy van, ha 100 érmét összegyűjtesz, vagy megölsz ellenségeket, akkor kapsz egy plusz életet. A következő javításban, akkor ezeket is javítom. Majd úgy csinálom, hogy a continue ne jelenjen meg amíg nem vittünk végig legalább egy pályát. New game-nél nulláznia kellene a pontszámot, de akkor ez kimaradt
Ezt is javítom.
Köszi hogy véleményezted
-
syler123
veterán
-
dzsidzsas
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fűnyíró topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Linux kezdőknek
- Overwatch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest