- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36159 üzenetére
Ez oké, viszont mit ad cserébe? Én nem kaptam semmit, csak hempereg a földön.
Miért baj az, ha 2020-ban igényli egy játék, hogy online licencet ellenőrizze minden indításkor? Amennyire tudom, csak elenyésző adatforgalmat generál, úgyhogy nem értem a dolgot, mi a gond ezzel.
Amúgy piszok jó, már-már konzol minőségű játék.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36155 üzenetére
Mire jók ezek a békaszerű lények, akiknek lehet ezt-azt adni?
-
válasz
Trk.Adam87 #36147 üzenetére
Rögtön refundoltam is, mert nem lehet offline indítani. Minden indítás előtt online ellenőrzi a licence-t. Ne ilyen legyen egy offline játék.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36155 üzenetére
Akkor én is adok neki egy esélyt :)
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Miben jobb ez, mint az Animus? Hosszabbak, kidolgozottabbak a pályák?
-
Joccc07
addikt
válasz
Trk.Adam87 #36152 üzenetére
Semmi
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36149 üzenetére
Valami irgalmatlan szuper játék ez. Remélem jó hosszú. Egy az egyben Dark souls, ami nem baj, mert imádom azt a szeriát. Látom, már van talán DLC is, valami 350+ Ft.
Viszont olvastam, hogy aki júl 7. előtt megveszi kap valami plusz ruhát. Azt hol vagy mikor kapjuk meg? -
MikeWazowski
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36149 üzenetére
Köszönöm, viszont! Első belépésnél már egyből 500+ megát kell tölteni
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Bakker. Én meg nézem a hivatalos oldalt és ott még szürke az android gomb. Már töltöm is!
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Trk.Adam87 #36145 üzenetére
Még nem jelent meg... folyamatosan nézem
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Trk.Adam87 #35545 üzenetére
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Trk.Adam87 #35542 üzenetére
Hogy lehet gonoszkodni? Ez olyan game mint PC-n a Black & White volt?
-
fabokf
tag
válasz
Trk.Adam87 #35521 üzenetére
Amikkel én elvoltam a PUBG törlése után, az a Cyber Hunter, illetve egy darabig a Super Mecha Champions...előbbit leváltotta a CoD Mobile (de mivel arra kezdek mostanság ráunni, lehet vissza fog kerülni...a PUBG-hez képest könnyebben kezelhető volt az egész rendszere), utóbbi meg nagyon jópofa lenne (normál fegyveres harc vegyítve az óriásrobotos adok-kapokkal, amihez van vagy 10 különféle mech
) de iszonyatosan lagos, mert csak ázsiai és amerikai szervere van, holott elérhető gond nélkül a hazai áruházból is...sajna ott nem egyszer buktam a győzelmet azon, h én lőttem először de én is haltam meg előbb, mert nem nekem kedvezett a ping
-
icemad
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #35521 üzenetére
Nem battle Royale, inkább csapat alapú fps a Guns of Boom. Sajnos itt is elég hamar iap fal van, de pár óráig jópofa. A Pubg és a Fortnite kb lefedi a battle Royale típust, mást nem nagyon találsz ilyen minőségben és ilyen játékos bázissal.
-
válasz
Trk.Adam87 #35433 üzenetére
Azt írják, tipikus pay2win, és a gameloft név is mond valamit (mármint semmi jót).
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Jézusom... Ennyire elcsúfítani a LEGO franchise-t. Szokásos gacha MMO építéssel megfűzerezve mikrotranzakció tengerben.
Power level = total awesomeness.
No comment.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Leszedném a gyerkőcnek, de IAP pokolnak gondolom. Gameloft...
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #35253 üzenetére
Köszi, akkor ezt hagyom.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #35171 üzenetére
Vedd meg , próbáld ki , aztán ha nem tetszik vissza kéred az árát. Asszem erre 2 órád van vásárlás után.
-
tomee007007
addikt
válasz
Trk.Adam87 #35121 üzenetére
Lehet hogy teszek vele egy próbát a hétévégén, amióta megjelent még nem volt leárazva, szóval arra szerintem kár is várni....
-
tomee007007
addikt
válasz
Trk.Adam87 #35113 üzenetére
Részemről a Braveland-sorozat, Warhammer Quest I-II, ami stílusban hasonló.
Konkrét Heroes III port a VCMI for Android, de nem tudom most hogyan szuperál...
Körökre osztott, de más tematikájú, viszont mindenképp ajánlom a Ticket to Earth-öt, és a Codex of Victory-t.
Van még a King's Bounty Legions, nekem nem jött be, -
icemad
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #33837 üzenetére
Ha nem zavar a rajzfilmes grafika, akkor a Blazblue rr egy egészen jó játék, rengeteg kombóval. Ez amolyan beat em up, vagyis nem egy ellenfeled van, hanem sok. Ha mindet legyőzöd, mehetsz tovább. Vannak benne rpg elemek is. Fejlesztheted a karaktert, a felszerelést, speciális képességeket. Kb az 50. palyáig ellehet jutni iap nélkül.
-
akooos
veterán
válasz
Trk.Adam87 #33847 üzenetére
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Van egy D-pad és az akciógombok. Rohadt nehéz elsőre ráállni, mert nagyon komplikált és fegyverről fegyverre változnak a mozdulatok.
[link] - az összes mozdulat listája
Maga a játék egyébként fantasztikus, egy hátránya van, hogyha költekezés nélkül akarsz benne haladni, akkor sokat kell vele játszani és több időbe kerül feljutni a top pár%-ba. Én eddig kb 30 órát játszottam vele és még nem untam meg, sőt nem is látom mikor lesz unalmas.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Ez engem is érdekelne.. :)
-
Kobudera
tag
válasz
Trk.Adam87 #33712 üzenetére
Ja igen, a titan Quest az pont átültehető, én igazitottam androidra. Linket keresd a leírásban.
Olvasd az olvass el fájlt a telepítéshez. Ha mégsem boldogulnál, írj nekem privát üzit és segítek. -
Kobudera
tag
válasz
Trk.Adam87 #33712 üzenetére
Szia! Nem mindre lehet, pl. arra úgy emlékszem nem, de sok másra igen. A csatornámon több fordítás portolása fent van, illetve egyéni magyarítás is. Lesd meg, ha érdekel.
-
Amur
addikt
válasz
Trk.Adam87 #33463 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, nekem olyan 80%-on van(lehet romlik a szemem 44 évesen).
Gyerek telefonját nyomogatva feltolom mindig mert ő is 20%-on használja(aztán persze visszaállítom neki, de nekem kell hogy világos legyen!) -
válasz
Trk.Adam87 #33458 üzenetére
Naiv vagy. Nekem még úgy is kilőtt zenelejátszó appot, hogy ott volt a lakat. előtérben volt az app, és épp hallgattam zenéz.
-
válasz
Trk.Adam87 #33458 üzenetére
Na ezt kerestem. Viszont nekem azért simán kilőtte még Saomis korszakban (miui8-9).
-
tomee007007
addikt
válasz
Trk.Adam87 #33111 üzenetére
Nálam Note9-en ez az első játék ami nem fut simán energiatakarékos beállítással... ez azért sokat elmond
De később ha lesz időm letesztelem -
válasz
A 820-as snap bele konkrétan lóg alatta, ha ultrára teszed, single-ben is; ennyit tudok mondani
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Hát nem tudom, Snapdragon 845-tel Ultra beállításon elmegy, viszont ahol sok minden történik egyszerre pl. Aréna, még az is beakad
-
Soulfly842
addikt
válasz
Trk.Adam87 #33086 üzenetére
Azért ettől jóval összetettebb a Darkness Rises.
Nem tudom hanyadik szint után lesz játszható a TEAM PVP ez pl. viszi a prímet a mobilos játékok világában! De elég sok egyedi játékmód van benne.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87 #33097 üzenetére
Amennyire emlékszem, tizenegypár óra volt, bár én igyekeztem mindent kiszedni belőle. Nemrég volt leárazásban is, igaz ez most bem segít
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87 #33095 üzenetére
Ott az Iron Marines. Nagyon sokat játszottam vele megjelenés után, igaz, csak kampány mód van benne. De ezt teljesen mobilra álmodták, nagyon kézre esik az irányítása.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #33090 üzenetére
+(#33091) tomee007007: Sajnos nem nyitott, hanem egy közepes aréna szerűseg, több kisebb ellenséggel, és a végén a főellenfél. Vagy legalábbis, amíg néztem (első 3 pálya, ha jól emlékszem).
-
Sonja
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #33086 üzenetére
Animus, viszont ez fizetős. Ellenben ez "a" Dark Souls klón!
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Trk.Adam87 #33075 üzenetére
Nincs sztori mód, csak PvP.
Hát figyelj, eleinte lehet élvezni a játékot, de amikor már egyre feljebb akarsz jutni, szerintem rohadt zavaróvá fog válni, hogy sokkal gyengébb vagy, mint a fizetős játékosok. Akkor pedig azt fogod sajnálni, hogy az eddig belefektetett időd kb. semmit sem ért és nyomod az uninstallt rossz szájízzel.
Persze ingyenes játékosként hosszabb idő alatt is ugyanúgy el tudod érni a magas szintet, mint a fizetősök, csak úgy mint Clash Royalban, viszont ez az időtartam a pénzes játékosok 1-2 hónapjához képest neked 10-12 lesz.
Szerintem nem éri meg az idő befektetést.
Más: ne haragudjatok, de nem látom reálisnak, hogy belátható időn belül sok játékot hozzá tudnék adni a táblázatba. Annyi szabadidőm van körülbelül, amennyit itt láttok kommentelni, teljesen el lettem havazva. Köszi a megértést
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87 #33074 üzenetére
BG-hez pont nem kell. A Play-ről letöltve magyar nyelven is kommunikál.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #32990 üzenetére
AppSales, van telefonra is alkalmazás.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Trk.Adam87 #32965 üzenetére
Hát arra sajnos nem tudok, esetleg a DOSBox, de ugye azok a játékok, amelyek az Exagearrel futnak, nem DOSra lettek írva.
Esetleg kipróbálhatod a GameKeyboard+ alkalmazást, redditen azt írják ezzel meg lehet oldani a jobb irányítást Exagearen (bár az értékelések nem valami fényesek - persze itt is igaz, hogy kérhetsz refundot).
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Trk.Adam87 #32958 üzenetére
Én 6,4 inchen játszottam ki anno, és tűrhető volt (hisz végigvittem). Vedd, meg aztán legfeljebb kérsz egy refundot. Ha nem tudod megszokni az irányítást, úgyis feltűnik a refundolási időn belül.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87 #32958 üzenetére
Az 5 es fél biztos nem eleg neki (legalábbis számomra jatszhatatlan s7e-n), viszont a 10 colos asus tabom mar bőven megfelelő. A te keszüleked a kettő között van
Szerintem ha a baldursok jok voltak, ez is az lesz, leven hasonlo a kezelőfelület. Csak szarabb.
Egyebkent mindenkinek ajanlom a Siege of Dragonspeart is. Nagyon keves letöltesen all, pedig zsenialis, technikailag mit kihoztak az infinity motirbol. Bar a bg-k, iwd-k es a torment is igy jött volna ki!
-
tomee007007
addikt
válasz
Trk.Adam87 #32955 üzenetére
Sajnos van egy-két telefon ahol ezt produkálja. Keress rá egy régebbi Amazon Undergound akp-ra, és azt telepítsd, azon keresztül fog működni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest