- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
kengyel
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
válasz
zoltanz #25563 üzenetére
Volt is ebből per amerikában......asszem be is tudták bizonyítani a direkt butítást.
Más
Ma volt kis időm és megint nyomkodtam MM-ben és ez a samu A5 egész jól néz ki. Nekem a tégla kinézet begyere, csak a hw lehetne jobb. Szal H8 tetszik még mindég legjobban, de ez sem megvetendő portéka. Eladó srác mondta másnak mellettem, hogy van a samunak a házhozmenős gariztatása....picit le van maradva v változtattak újabban? Én úgy tudom ez megszünt....és még a sony Z5 tetszett, de ennyiért.....
Viszont a N6P kijelzője szénné van már égve azon, ami ki van rakva! Teljesen elveszi a kecvét az embernek a vásárlástól. Viszont htc10 sehol sincs kirakva ahol néztem( tegnap arenában sem találtam!) -
zombinyul
addikt
válasz
zoltanz #24796 üzenetére
A kotyogósnál nincs is jobb kávé. Csak nagyon csersavas.
Kondizni régebben kondiztam, rá akarok újra szokni, de semmi időm. Vagy dolgozok, vagy a fiammal, asszonnyal vagyok, vagy nagyritkán pihenek.A cigiről meg leszokok, amint végre túlleszek a gyerekelhelyezési peren, addig túl sok a stressz.
Kicsit váltani kell egészségesebb életmódra, mert ha így folytatom, nem sokáig lesz apja a fiamnak. -
Quqesz
nagyúr
válasz
zoltanz #24743 üzenetére
Nem akarlak megbántani de a sony meg a hifi az két külön dolog
még a legdrágább cuccaik is elmegy kategória sokszor..... Mini hifiben eddig egy készülékben tudtam pozitívan csalódni, az egy samu volt, de csak azért,mert profibb dac volt benne(crystal). Viszont a cd lejátszója zajban vetekszik egy kávédarálóval
Sajnos a sony nem tudjuk megérteni miért nem tud egy rendes szoftvert írni a profi szenzoraihoz.
no more
Ott a pont, i7+ sokkal drágább...amúgy ahonnan a srác tendelte már lement az ára 30€-val. Menni fog az még lefele....na majd akkor lecsapok! -
leslien
nagyúr
válasz
zoltanz #24743 üzenetére
most vagy vicces kedvedben vagy....
vagy a Sony nál vki leültetett ez elé... -
leslien
nagyúr
válasz
zoltanz #23613 üzenetére
melyik telokat dobtad vissza h "nagy" ? pedig amiket leírtál sajnos 5,2 alatt nem találsz jobbat.. vagy ha igen akkor kb 10x fogod földhöz b@szni.... meg azt soha nem fogom megérteni h kényelmetlen?! talán egy cipő vagy nadrág igen ,de egy telefon?!.. már bocs ez kiszaladt...
-
-
w333
félisten
válasz
zoltanz #22967 üzenetére
Ennyi, mondjuk nekem PC -be már a 4GB is kevés volt !
Szerk.
Na 3-4 évet bírt elszakadt a füles szivacs része ... szerencse hogy Auchanban még mindig van belőle, 8-9 év alatt már ez a 3 -ik (imádom csak ez kell)
Olcsó (2k), nagyon jó a hangzása (Cs.1.6 -ra tökéletes) és sokáig bírja !
RP-HT010 (szürke)
Valamelyik nap veszek még vagy 2 - 3 -t amíg még van (betárazok)
-
w333
félisten
-
batai15
félisten
válasz
zoltanz #22468 üzenetére
No igen . Nekem azért de jön be az ios , mert az el kell fogadni ha valami úgy van gyárilag úgy van (na jó ott a jailbreak is ) de mondjuk én egy olyan drága cuccra nem raknam fel.
Droidon általában van megoldás mindenre.
Ma is kerestem locker appot mert a miui gyarija bugos volt ill nem jött be a butasága. Na most találtam olyat hogy nagyon jól működik és stabil. Sőt fingerprint unlockrol se kell lemondani
.
Egyébként jól be van lakva a redmi note 3 pro, még a miui se rossz. Jó kis telefon örömmel konstallalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (7. gen. i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest