- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodrosjozsi
addikt
Mert mintha most nem adóztatnák. Ha 2000ft egy feltöltés otthoni árrammal durván. Na most 2000 ftért tudsz annyit tankolni, hogy elmenj ukrajnába? Vagy akár debrecenbe? Vagy a sarki bótba? Kötve hiszem.
Szal nyugodtan adóztassanak, még akkor is megbachatják. Sőt, most is adóztatják. Csak rezsicsökkentés az adó neve. -
-
-
-
no more
veterán
Ugye lehúzod a sávot, előjön az a halom ikon... Alattuk a feliratok, hogy mi-micsoda. Bluetooth, NFC, Wifi, Elemlámpa. Ha megnyomod az ikont, nyilván világít és este fogsz valamit látni. Megérinted a feliratot, akkor állítható a fényerő (4 skála van, gyárilag kettesen).
Max. fényerőn slussz poén: Kiírja, hogy vigyázni kell vele, mert égési sérülést okozhat a LED fénye.
Fogadjunk valami amerikai agyhalott miatt van így.
-
Blackmirror
őstag
A sütiket tegnap megcsináltam az nem lesz sok. Beiglit anyukámra bíztam biztos ami biztos
Sok hal lesz, (lé,sült)de aki nem szereti az kap csirkét, meg egy kis aszaltszilvával töltött malachúsikát.( ezt is elő lett készítve szóval csak sütőbe kellett raknom -azért nem mondanám hogy megszakadok.)
Rákot nem csináltam nem kell félni
Az biztos hogy éhesen nem távozik majd senki innen -
Soybex
őstag
-
-
Hát tényleg elég borsos áron vannak...
Meg aztán nem is nagyon arra találták ki, hogy csomagként adjam fel a repülős utakonCsak eszembe jutott, hogy legalább 50 kötetnyi képregényt akarok hazahozni Japánból nyáron, és hát elbírom én ezt a hatalmas családi bőröndöt (kb. 80x60x30), de jobban örülnék azért, ha a hátamon vihetném
-
Aryon87
félisten
nagyon kíváncsian várom mi lesz ennek a vége, ill hogyan lesz vége ennek az arc-nak, mert nyílván Gokuék nyerik. A kövi rész se lesz piskóta. Jiren ellen már tökéletes Ultra Instict lesz az tuti. Poén lenne ha Vegitából is előjönne valahogy.
Na meg lesz folytatása egyáltalán? -
A honlap, illetve a fiók a mobil és vezetékes szolgáltatások összevonása óta problémás, bár ez csak a közvetett ok.
Az ügyfélszolgálatot annyiban tartom problémásnak, hogy komolyabb tudást igénylő esetekben nem minden illetékes van képben, néha inkább a szerencse kérdése, hogy kit, illetve milyet fog ki az ember, bár ez máshol is így van sajnos...
Nem volt még ügy, amit ne tudtam volna megoldatni velük, de előfordult már, hogy többször kellett telefonálnom, mire hozzáértőt kifogtam, aki elsőre megértette és megcsinálta azt, amit a korábbi kolleginájának hiába részleteztem többször is, nem értette, csak a sablonos dumát próbálta nyomni, így nem láttam értelmét tovább hadakozni, elköszöntem és telefonáltam később, akkor már sikerrel. -
20 éve vagyok a Telekomnál (és jogelődeinél), több 18 - 20 éves előfizetésem is van, de számlázási problémám még sosem volt, ez már önmagában is nagy szó.
Igaz, nem a legolcsóbb a Telekom, de a szolgáltatás jobb minőségéért és a technikai újdonságok (VoLTE és hasonlók) náluk először eszközölt megjelenéséért hajlandó vagyok többet fizetni. (Van a családon belül a másik két szolgáltatótól is SIM kártya, céges...stb. előfizetések, így van viszonyítási alap.) -
no more
veterán
A Knoxszal mi a baj? Azon kívül, hogy a Googlenek nem tetszik, hogy privát módban tudod használni a telefonod, vagyis abszolút semmilyen adatot nem tud meg rólad senki (gondolom ezért nem lehet szinkronizálni a Google billentyűzetet sem).
(#51290) gerner1: "össze-vissza csinál neki dolgokat". Ezt is írta...
Ez nem a karbantartó csodálatos task killer, clean master stb beépített hülyeség miatt történhet vajon? Hmmm... De.
-
Aryon87
félisten
LükeBe akartam kapcsolni a wifit, nem csinálta. 5x próbálkoztam, utána kapott egy restartot. Aha, csak újraindulás közben befagyott a teló, 10 percig se jobbra, se balra.. Kicsit megijedtem. Aztán magához tért, utána sose volt baja.Valami rendszer összeomlást naplózott, amit el is küldtem a HTC-nek.
Zombi: bár az a fajta üzlet indulna be
Én tusoltam már a vízálló telókkal (S7E, G6, U11), sőt, az U11 még pancsizott a tengerben is (persze tokkal
)
Note lesz a soros hamarosan -
-
no more
veterán
Ez is egy jó érv, de igen, ő nem szereti az iOS-t. Nem azért, mert szar, egyszerűen nem szereti. Én pl. szívesen kipróbálnám, még mindig nagyon tetszik az X. De nem kell Face ID, főleg, hogy két S7 Edge jön ki belőle. Vagy 2.5
Plusz Aryon háromszor töltené egy nap az iPhone-t, az U11 üzemideje ég és föld.
-
SybenX
őstag
Tavaly nálunk minden szünetben ment, de tesi órákon is be lehetett kapcsolni. Nem tudom az éven mindenki megkomolyodott vagy mi
Ezzel kapcsoltban eszembe jutott egy történet is:
Ének órán is benyomtak a pad alatt a bt hangszóróval ilyen Mozart remix féleséget és ezzel bosszantották a tanárt. Jujj mennyi röhögés volt, azóta nem nevettem annyit.Szegény tanár elültette a hátsó részt ahonnan jött a zene, ahol én is ültem, én ártatlan voltam teljesen, de gyanúsított. Utána már hátul nem ült senki, de a zene még mindig jött xD (mivel ott hagyták a hangszórót hátul) A tanár pedig kényszerítette az osztály, hogy vallja be ki zenél. Erre aki csinálta ezt az egészet és már elől ült bevallotta, hogy ő csinálta, de a tanár nem hitte el, mivel nem állt neki össze az, hogy van olyan BT hangszóró és távolról irányításIgaz már elég idős. De hatalmas volt. Ki is szaladt félig sírva a tanár. Csodálkoztam, hogy nem lett belőle nagy balhé.
Szóval erre is lehet használni a JBL-t.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- AliExpress tapasztalatok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged