-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #11836 üzenetére
A felhasználóért akkor dolgozna, ha semmiféle opcionális dolog nem lenne rajta gyárilag. Lenne a beállításvarázslóban egy olyan rész, hogy mit szeretnél feltenni, Te kijelölöd, és kész. Ami meg eleve fent van, az azért kéne ott legyen, mert az a rendszer szerves része. Igaz, hogy ez a CM-nél sem egészen így van, de ott legalább ránézésre megmondja az ember, hogy mihez nem szabad nyúlni. Nálam ezt takarja, hogy dolgozzon a felhasználóért.
-
Penguin95
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #11832 üzenetére
Nem tudom mért kötelezted el magad a szeméttelep védelme mellett, de legyen így.
Na ez az, amit mindennél jobban rühellek. Egy rendszer legyen átlátható, és dolgozzon a felhasználóért, szóval ne nekem kelljen egy checklisten végigmennem egyesével, hogy mit törölhetek és mit nem, mert valami eszelős nem volt hajlandó különválasztani a dolgokat.Na mindegy, én most az Xperiások becsületéért fogok harcolni, és jön az eXistenZ Ultimate.
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #11817 üzenetére
Itt a bizonyíték, hogy a pingvineket tisztelni kell.
Amúgy mások nem jeleztek hibát, mivel nincs hol.
Ez a hivatalos kiadás, és az Xda-n nincs topikja. Mivel valamelyik baromarcú fejlesztő képes volt a korábbi, hibákkal teli CM forrásokat használni, kap mégegy esélyt a MIUI.
-
Zoja™
őstag
-
Kristof14
senior tag
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Tomi_Ohl #11532 üzenetére
Milyen két óra? Nem tanultad meg az órát?
Két perc hét másodperc 36 századmásodperc.Legalább leesett hamarabb mint hogy tudtad volna irányítani? Mert van ilyen is.
Örülj hogy gyenge géped van, 25fps felett bugos, minél több FPS annál bugosabb, ezért kell Frame Limitert bekapcsolni.gtaszazalek.szazelek.hu
Megyek Noshahr Canalsba, BF3-ra picit aprítani, közben menni fog a Készül a pörkölt
-
Weeman1
veterán
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Tomi_Ohl #11233 üzenetére
Megnéztem, de nekem ez a színesség feketével ötvözve annyira nem jön be + kevesebb dolog fekete, mint a tegnapi témában. Ennek örömére töröltem és beállítottam az Xperia témát.
Más: nálatok ma tényleg szabadnap van? Csodálkoztam, ahogy hazajöttem és láttam, hogy semmi hír MA-n.
-
Penguin95
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #11138 üzenetére
Őt csak látni szoktam, de tényleg normálisnak tűnik.
Justreboot: Ő is emberi lényre emlékeztet. Én akikkel találkoztam eddig, az koxx (ugyebár Ő segített rendezni a felhasználós balhém is), KrenAtesz, domperke, philoxenia (Ő látogatott be ide anno), proci985, BomiBoogie, Kalandor... Szóval vannak köztük jófejek is, csak ugye vagy rosszul ismeri meg őket az ember (épp Ő rak ki például), vagy tényleg igaz rájuk az a jelző.
-
w333
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest