-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
no more
veterán
válasz
mentic18 #59635 üzenetére
Egy iPhone-ba teljesen felesleges az SD kártya, mert mindent ment felhőbe és pl. Androiddal ellentétben FR után is vissza állít mindent, még az Appokat is ugyanazokkal a beállításokkal, ahogy hagytad. Az NFC jogos, a micro USB viszont lol. Az már Androidon sincs. A Jack csati szintén jogos, viszont Androidon az sincs már, Samsungot kivéve.
-
no more
veterán
válasz
mentic18 #59567 üzenetére
Elmondta, hogy szar a kijelzője, napon alig lehet látni, 3.5 órás kijelzőidőt alig tud 3500-as aksival (ezt más tesztben is megerősítették), az új Edge Sense hülyeségek meg alig működnek... Azt is mondta, hogy viszont a kamera még talán jobb mint volt, minden körülmények között tökéletesek a fotók, simán Pixel 2 és P20 szint. Aryon mit csinálna máshogy? "fú, hát ebben is szar volt a nyamnyung, HTC-n legalább van Edge Sense (most már nyamnyungnak hívja
), az Edge kijelző úgyis hülyeség. Az AMOLED túlszaturált, ez legalább valódi színeket ad, fotózásban meg a legjobb, amiben az -elődök- mind elvéreztek"...
Szerintem jó, ha van még pártatlan tesztelő, mint pl. MKBHD. Őt is hogy leszólták kommentekben, meg köpködtek rá, mert a Pixel 2 XL-hez hasonlította a Mate 10 Prot és elmondta, hogy hiába a nagy csodamarketing, semmi extra a telefon a többiekhez képest a 4000-es aksin kívül. Főleg nem fotózásban, ott a Pixel mérföldekre van a többiekhez képest. És tényleg így van.
-
-
akooos
veterán
válasz
mentic18 #59501 üzenetére
A Hang nélkül kva jó volt, nagyon jó mozis élmény volt. Az Anyámat szerencsére csak otthon néztem meg, az is jó szar volt, de még így is jobb, mint az örökség
Hétvégén néztük meg a Hét nővért (What happened to Monday) Noomi Rapace főszereplésével. Nagyon bírom, jó színésznő, mellesleg pedig jó csaj. Az a film nagyon bejött.
-
-
-
-
-
nrg_52
addikt
válasz
mentic18 #59066 üzenetére
Es mi lesz a majammal cicus, azt nem birod? Sebaj, ha nem csiped a buramat en sem allhatom a macskakat.
Udv Mr. Crab, jo ujra szinesben latni a buradat.
Kekhaj asszem 2 honapot kapott. Eloszor azt hittem badogembert is kivagtak, utana rajottem, hogy o alapbol szurke. 🤣
-
Aryon87
félisten
válasz
mentic18 #58998 üzenetére
Most te inditod a feszkot, nem en. Eleg normalisan, es kulturaltan irtam le azt az iromanyt, semmi lehuzas nem volt, minosites ugyszinten.
Egy normalis reagalas volt. Ugy latom a mai nap sokaknak megartottEs kulonben is azt irtam hogy vegyel Samut. Ebbe mi a rossz? 🤔
Szerintem fuss at azon a kommenten ujra..
-
nrg_52
addikt
válasz
mentic18 #58865 üzenetére
Engem az se izgatna, ha lenezne. O nem iszik, megertem, lelke rajta.
Az en apam is alkesz, az volt mar gyerekkoromban is, ugyhogy vannak sejteseim miert nem birja az alkoholt. En nem az alkoholt okolom, hanem az embert. Az ember gyenge, az alkohol csak egy eszkoz, amit lehet normalis keretek kozott is hasznalni, ennyi. Egyebkent meg szerencse, hogy nem egy udvaron toljuk, utalnek eloetel lenni, bar kover kacsa vok, csak a tepertombol jol laknal... 🤣🤣🤣
-
Aryon87
félisten
válasz
mentic18 #58795 üzenetére
Rendben, tekerjuk vissza a kazettat az elejere.
Par napja jon egy link, miszerint a Samsung kifigurazza az iPhonet. Van akinek vicces, nekem inkabb nagykepuseg tovabbra is. Nos ez alapjan paran maris azt olvassak a leirt szavak helyett, hogy azt irtam, kaksi a Samsung mert ilyen videot keszitet..
Ezek utan termeszetesen probalok kiterni az olyan valaszok elol, amik esetlegesen olyan tarsalgasba menne at, ami tiltassal jar(hat).Ennyi. Es nem fogok elmenni, meg azert sem
-
-
-
Quqesz
nagyúr
-
-
-
-
Aryon87
félisten
válasz
mentic18 #57114 üzenetére
1 direkt reagaltam ennyit, felesleges vitat generelni amit irtam volna, senkinek se hianyzik. A tarcsazot szoltam le nem a Samut fikaztam, van kulonbseg, ti ugrottatok egybol=verfansag, ez egyertelmu.
A Notet nem fikaztam, ott a tenyeket irtam le, pontosabban a gyengesegeit. Ami pozitivat irtam rola korabban az is igaz ra. De mint ismert en nem folytom vissza a gyengesegeket, az hogy azt hogy irom meg, az mar az en bajom, nem fogom azt is koritve megirni. Tetszik, nem tetszik, fajdalmas igazsag.
Majd ha a Matenal is lesznek gyengesegek, megnyugodhatsz, az se lesz kimelve.
Nincs tomeletes telefon, csak nem mindegy, mi mennyiert nyujtja azt amit.
Maradjunk annyiban, hogy sokat vartam a Note8-tol, es annak felet adta csak.
Mate 2 dolgot nem ad, ami jelenleg nem problema nekem. -
Quqesz
nagyúr
válasz
mentic18 #57093 üzenetére
A fals infó meg ki szerint fals? Te szerinted, vagy VJ szerint, vagy w333 szerint? Vagy ki szerint? Az, hogy valaki a saját véleményét közli, az fals infó? Mivel több embert megkérdeznek megint csak 1 vélemény, nem több. Ez megint csak 1 szemszögből írt vélemény. Az már más kérdés, ha több embernek egyezik a véleménye, akkor az közelebb áll a valósághoz, ergo lehet egy támpont telefon választásakor. Fotós topikban is az a baj, hogy sokan egymást akarják túllicitálni a "ki ért jobban hozzá" versenyben. Minek? Ott vannak a képek és eldönti a delikvens mi neki a jó. Nekem pl tetszenek az S8+ képei a gyári kamerával is, az éjszakai meg olyan ritkán van használva, hogy nem fontos számomra annyira.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mentic18 #57093 üzenetére
Ő így látja, de ez csak 1 vélemény. Sokan meg a huaweit fikázzák és akkor mi van(pl w333 pár sorral ezelötti megszólalása). Ha valaki vesz 1 telefont, akkor nem csak 1 véleményt hallgat meg. Ugyan annyian trollkodnak a huawei/htc/lg/samsung/sony felett, csak ki erre, ki arra érzékenyebb.
-
Aryon87
félisten
válasz
mentic18 #57047 üzenetére
Mátét kevésbé féltem mint a Note-t. Azzal mint a hímestojás úgy bántam, mivel 2x könnyebben sérül. A múltkori esése aMatenak kegyetlen volt, no more látta azt akkor. Havas járófelület, természetesen megcsúsztam, kis híjján egy hátast dobva, a teló pedig fel a levegőbe, és paff, neki a helység oldalának, majd földre a latyakos földre
Ha 5 centivel nagyobb az ív, 2 métert zuhant volna. na ott kicsit megijedtem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Chrome
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest