-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na még egy légkör... [kép] Amúgy a légkör a légvonal ellentéte?
-
-
-
-
-
válasz
aprokaroka87 #68067 üzenetére
Jó estét!
-
-
Lehetne, hogy nem hergelitek egymást feleslegesen?
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Aryon87 #67747 üzenetére
Semmi gondom a hiteleddel, mint azt már írtam is. Nekem is volt már, másnak is van, megesik, ilyen az élet, nem szégyen. Nem a hiteleden poénkodtam, hanem az "Isten ajándéka" részen.
Mondjuk abban meg igazat adok mentic18-nak, hogy ezt kár volt idehozni. És igazából magam sem értem, ha a facebook fiókod kukkolóknak akarsz üzengetni, akkor azt miért a PH-n teszed, ráadásul ilyen hangnemben? Nem lett volna egyszerűbb a facebookra kirakni a hátsód?
-
válasz
vodrosjozsi #67742 üzenetére
Ez részletkérdés, kinek mi, csak azt próbáltam jelezni, hogy így nehéz lenne ajándéknak felfogni.
-
válasz
vodrosjozsi #67740 üzenetére
Annyi hitellel a nyakába Isten ajándéka?
-
-
válasz
vodrosjozsi #67611 üzenetére
Mindenki kémkedik aki tud, de azt gondolom, a Google-nél nagyobb kémet keresve se találsz.
-
-
válasz
vodrosjozsi #67535 üzenetére
"Majd ha lesz elég kertem akkor megyek magánba, addig semmiképp sem."
Na igen, az erkélyen nehéz ám faiskolát nyitni.
-
válasz
vodrosjozsi #67485 üzenetére
Alper nem az első regje volt, előtte Roaming néven futott, meg még előtte is volt más neve.
Itt is volt Roaming néven, csak azt a fiókot is törölte.
-
válasz
vodrosjozsi #67480 üzenetére
Nem tudok róla, hogy bármi történt volna, bár nem vagyok a pszichológusa, szóval lehet simán csak nem osztotta meg velem.
De viccet félretéve, gondolom egyszerűen csak megunta, ahogyan a Roaming-ot is. Vannak ilyenek, akik sportot űznek ebből, és 1-2 hetente törlik a fiókjukat, majd újra regisztrálnak.
-
-
-
válasz
vodrosjozsi #66902 üzenetére
Semmi közöm hozzá, kap egy argep vagy arukereso linket "oszt" kész.
-
-
Nyugalom urak...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Nyugalom, nem kell egymás fejét leharapni pár kacat miatt.
-
-
válasz
vodrosjozsi #65759 üzenetére
Hogy kinek fizeted - banknak vagy a szolgáltatónak -, az számomra mellékes, ettől az még hitel, hisz a telefon árát pengeted részletre, ha nem fizeted ugyanúgy letiltják, mintha a banknak nem fizetnéd. De félreértés ne essék, senki zsebében nem állt szándékomban turkálni, így ezt nem kell megmagyarázni sem, ha egy este is döntöttél róla, ahhoz sincs semmi közöm. Csak általában megjegyeztem, mennyire beindultatok most a 10-es széria ügyében.
Aryon, most. De volt idő amikor kettőt fizettél, ha jól rémlik.
-
válasz
vodrosjozsi #65751 üzenetére
Megértelek, egyik hitelből mész a másikba, és ennek így sosincs vége. Mire kifizeted "elavul", és veszed a következőt. Aryon dettó, csak ő kettőt fizet egyszerre.
-
Elnézve itt titeket, ha ez a reprezentatív minta, akkor idén is jó évet fog zárni a Samsung. Áldom az eget, hogy engem ez az egész totál hidegen hagy, jól megvagyok a ~40 ezres Xiaomi-val is, és remélem még pár évet ki is húz.
-
válasz
vodrosjozsi #65424 üzenetére
Nem (csak) öregebb, hanem érett is. Zeneileg is...
-
Dehogynem, legalábbis a vége felé bőven pörögtek már az okostelefonok, csak én sokáig ellenálltam neki, meg aztán szükségem se nagyon volt rá. 2007-2008 körül vettem meg a Nokiákat, akkor még talán nem volt ennyire okos minden, de azt használtam 2017-ig, akkor meg már semmivel sem volt más, mint most.
-
-
válasz
vodrosjozsi #64934 üzenetére
Nem, azt csak én írtam úgy, Te nem. Egyébként meg jól ki lehet fejezni magad anélkül is...
-
válasz
vodrosjozsi #64932 üzenetére
Semmi különös, csak megint egy baz+, pedig már olyan jól elvoltál nélküle, Quqesz meg szerintem még nem hallotta a mai hírt, amikor válaszolt a hozzászólásodra, így inkább töröltem.
-
-
válasz
vodrosjozsi #64923 üzenetére
Miért, mi történt?
-
-
válasz
Quqesz #64883 üzenetére
Igen az sajnos elég gáz, nekem is az előző Navon, és a mostani Xiaomi is 2.5D kijelzős. Mondjuk ha jól tudom ezen eleve Gorilla üveg van, szóval semmivel sem rosszabb az se mint amit utólag ragasztanék rá, meg aztán túlzottan nem is érdekel. Persze a lehetőségekhez képest nyilván vigyázok rá, övtokban van, plusz azon belül még van rajta hátul ilyen TPU tok is, de alapvetően úgy állok hozzá, hogy ez egy használati tárgy, szóval nem azért van, hogy fényezgessen, polírozzam, és azt nézegessem, hogy tükröződik az üvege. Talán ezért sem akarok telefont venni még 100k-ért se.
-
válasz
vodrosjozsi #64859 üzenetére
És megérte egy koncertjegy miatt eladni a házat?
-
-
válasz
Blackmirror #64731 üzenetére
Ezt akár én is mondhatnám.
-
UPC-nél nekem is 1-2TB közt mozgott a havi upp-om, de nem volt gond sosem. Olyan előfordult, hogy kaptam "fair use policy" mail-t, de ez független volt a forgalomtól, mert volt amikor már másodikán jött a 80%-os levél, holott egy nap alatt ott képtelenség volt feltölteni 240GB-ot 10Mbps-en. De aztán 100%-os levél sosem jött. DIGI-nél 200Mbps felöltési sebességgel volt már ennek a sokszorosa is, igaz itt ÁSZF szerint is korlátlan az adatforgalom.
-
-
-
válasz
nrg_52 #64624 üzenetére
Jahh, belecsaptunk a lecsóba. Én még a két kutyához is járkáltam ki tegnap éjjel negyedóránként. Bár szerencsére nem féltek, jól viselik a durrogást, de azért szemmel tartottam őket. Mondjuk fiam is csak ma délután jött haza, így cserébe most koccintottunk egyet a családdal.
-
válasz
aprokaroka87 #64621 üzenetére
Én nem ittam egy korty alkoholt se, koccintani édesanyámnál voltunk tegnap délután, de mivel onnan még haza is kellett vezetnem, így alkoholmentes volt a Törley. Fiam nem volt itthon, párom meg álmos volt már, így éjjel elmaradt a pezsgőzés.
-
válasz
aprokaroka87 #64619 üzenetére
Az...
-
válasz
aprokaroka87 #64588 üzenetére
Nem, de most még tud írni.
-
válasz
aprokaroka87 #64560 üzenetére
Gigabájtban két számjegyű? Ezen már Quqesz is túl van, hisz csak az elmúlt három napban volt minimum 60GB forgalma, csak az x-box miatt.
-
-
válasz
Blackmirror #64501 üzenetére
Azt hittem már az urad letiltott a fórumról...
-
-
-
válasz
vodrosjozsi #64479 üzenetére
Meg a doki is, és Bm is...
-
-
válasz
vodrosjozsi #64362 üzenetére
Ha igyekszel, addigra lehetsz mondjuk "PH kedvence".
-
Találtam egy ilyet: QuickPic Gallery download for android 8.0 (Oreo)
Nem tudom mennyire működik, nem próbáltam, párom épp használja a tabot.Közben kipróbáltam, működik Oreo-n.
-
-
válasz
Drakmusz #64288 üzenetére
Tudtommal 8.x droidon már nem megy, párom tabletjén se akart működni. Egyébként neten több helyen is megtalálod, eredetiben is, meg vannak mindenféle moddolt változatok is, de tudtommal egyik sem megy 8x-en. Többek közt ez van helyette, de nekem ez sem tökéletes, pl. sokszor nem veszi észre, nem frissül azonnal ha új képfile kerül a tabra., ilyenkor csak ES File Explorer-ből tudom rögtön megnyitni.
-
válasz
vodrosjozsi #64279 üzenetére
No problem, betudjuk a késői időpontnak, nem tudsz már úgy koncentrálni.
-
válasz
Aryon87 #64277 üzenetére
Van Politika topik, és alapelvek III 10/11.
-
-
-
válasz
vodrosjozsi #64196 üzenetére
De, az lehetsz.
-
-
válasz
Quqesz #64188 üzenetére
Ericsson GH 337... Az első pillanatban azt hittem az A1018s van a képen, az volt az első saját mobilom '99-ben, Westel900 és Zöld Zóna díjcsomaggal.
Mondjuk előtte volt még céges 06-60-as Westel 450-es, valami ilyen Motorola, de annak meg nem mondom már a pontos típusát.
-
-
-
-
-
-
-
-
Ma van 27 éve, hogy dolgozni kezdtem a jelenlegi munkahelyemen.
-
-
válasz
vodrosjozsi #63960 üzenetére
Nem, én ki vagyok zárva belőle.
-
-
-
válasz
vodrosjozsi #63787 üzenetére
Mi már vettünk egy tabletet a páromnak, ez volt perpillanat a cél, így inkább alszom. Elnézve az árukeresőt ez 60k-s Euronics ár sem rossz, de sikerült cégen keresztül hozzájutni, így még az áfa is leugrott belőle, szóval 47k-ért jó BF vétel volt.
Huawei Kirin 659 nyolcmagos Processzor (4 x 2.3GHz + 4 x 1.7GHz)
GPU: Mali T830 MP2
Háttértár: 32 GB
Memória: 3 GBValóban pörgős kis vas...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest