- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
Fejvadi #5347 üzenetére
Nálam ugyanez Sense-nél... ezen kívül egyik felületet sem tudtam még elviselni. A Touchwiz felülete valami förmedvény, attól hányok, a Sony felület nagyon szép, de olyan nagyon nagy pluszt nem ad pl. widgetek terén... Egyedül a Sense adja meg a pluszt, pláne most, hogy már sz*rrá lehet témázni, átrajzolni a tárcsázót, appok színeit, ikonokat, mindent, új csengő- meg értesítési hangokat berakni a témákba, stb. Úgyhogy már a "zártságnak" is annyi a Sense-nél.
Meg túlságosan gyors és reszponzív... nekem még a Nova is lassabbnak, "lagosabbnak" tűnik a Sense után, pedig az a Timescape UI után megváltás volt.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #5133 üzenetére
Az a vicc, hogy ha Mi3-ban kikapcsolod a gombok világítását, akkor tényleg nem látszanak, olyanok, mint ha ott se lennének. Ellenben a Redmi sorozaton pirosak a gombok, tehát könnyen láthatók.
Amúgy on-screen gombok mellett most nekem is ki van kapcsolva a világítás, de bármikor el tudom a találni a gombokat, ha akarom. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #4748 üzenetére
Jobban mondva attól, amit legutóbb írtam benne. Pontosabban attól, hogy végre kiadták a Mi3 kernelének forrását
Balathruin fel a fejjel menyétke
Más: feltettem az Android 5.1-et az Xperia mini prora!
Sajnos elég lassú SD-m van, ennek ellenére sok app normális sebességgel nyílik meg, néhánynál vannak csak lassulások. -
no more
veterán
válasz
Fejvadi #4188 üzenetére
Igen, szomorú hír ez, de hát megmondta a HTC, hogy ők 2 évig frissítik a telefonjaikat. Ezt betartották, erre számítottak a userek.
4.1-től megkaptunk mindent elsőkként 5.0.2-ig. Szép kort megélt az M7. Végig bugmentes, gyors szoftver, nekem még 1 év, mire lejár a törlesztőm, aztán vagy M8, vagy M9-re váltok (vagy ha már lesz, akkor M10). A lényeg, hogy egy full fasza kis telefonom van még egy évig, mindenféle idióta hibáktól mentesen (hála istennek). Azért féltem attól, hogy valamit el fognak rontani direkt az utolsó frissítésben, ahogy a Sony szokta.
Sőt, nagy respect nekik, hogy inkább csúsztak majdnem 1 hónapot a frissítéssel, de akkor is korrigálták a hibákat.
Az M9-ről majd azért megvárom a teszteket előbb, megnézek 342367762 Youtube videót, mert a Snapi810 nagyon szar lett... Eddig ugye a G Flex 2 és M9 használja, na, most a G Flex 2 lassított felvételre throttlingolja magát, az M9-en meg sütni lehet. Nem csodálkoznék, ha a Samsung elkezdené árulni az Exynost... De, igazából az M8 is tökéletesen elég mindenre, nekem az is, megfelelne.
-
Penguin95
senior tag
-
CJ4567
nagyúr
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #4065 üzenetére
Itt a visszaszámlálás.
Előbb még
22years 308days 9hours 52minutes 26seconds volt. -
-
Penguin95
senior tag
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #3734 üzenetére
Más: itt az android 5.1
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #3692 üzenetére
Na jó, most sikerült megértenem az utolsó két mondatod.
Azt nem is kell elmondanod neki (de nekem azért leírhatod, mit nem tudok magamról).Más: HTC Blinkfeed bármely készülékre!
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #3692 üzenetére
Például hogy nem írok-e róla rosszat vagy nem írok-e másról valamit (mint Google +on). De szerencsére nem nézett fel, valószínű már nem is fog.
Amúgy kipróbáltam, a kijelzőm minden szélén érzékel.
Most meg megyek újraindítani, valami miatt ha zsebben van a telefon és úy kapcsolom be, utána nehezen érzékel (most is csak minden második betűt akarja).
-
Tomi_Ohl
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Amazon Kindle
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest