- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Aktív témák
-
Ramses.hu
csendes tag
Mea culpa, megtaláltam mégis. Ide másolom, hátha valakinek segítség még ez:
In the Gmail app, touch the Menu icon, then Settings.
Choose an account.
Make sure that Notifications is checked.
Touch Manage labels.
Choose one of your labels.
Touch Sync messages and choose either Sync: Last 30 days or Sync: All.
Check Label notifications.
Choose how you want to be notified. See “Learn more about notification settings” below for more information.
Repeat for any label you want notifications for. You can choose different ringtones for different labels.
Note: By default, notifications are on for Primary, so you may need to turn off its notifications.Üdv:
R -
Ramses.hu
csendes tag
Sziasztok,
Gmail client-et használok Android-on (4.3), ahol is az inbox-ba érkező üzenetekről kapok értesítést. Ellenben az almappákba érkezőkről nem, ami kifejezetten jó, mert akkor egész nap pittyegne a telefon.
De. Szeretnék 1, vagy 2 almappába érkező - szerver oldali szabályok vannak erre - levelekről szintén kapni értesítőt. Google nem hozott eredményt, a beállításokat pedig már többször átnéztem.
Tudom, vannak más levelező kliensek, de nem akarok váltani (annyira nem kell ez a feature).Előre is köszi:
R
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi