- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
+1
Remek oprendszer lenne, ha lehetne rajta játszani, mondjuk ott a Steam OS, de annak meg pofátlanul nagy a gépigénye. Mondjuk linux játék gépigények sokkal magasabbak mint winfosra. :/
Valamint, ha könnyebben meg lehetne érteni az egész rendszer működését. :/
Már egy telepítés is gondokat tud okozni. -
SP4C3
veterán
-
Yocooka
csendes tag
TP-link usb vevővel nekem is működik, de azt használja más eszköz. Ráadásul a belső jack csatlakozó ki van törve és egy usb c-media hangkártyával is össze kellene hangolni, hisz alapból nem szól vele, pedig pont a zenehallgatás lenne a cél. Most ott tartok vele, hogy tettem mellé egy ubuntu-t. Ezt is rengeteg szívás árán tudtam megbarátkoztatni a wifivel és persze ezt is össze kellett hozni a hangkártyával.
Ezt a két linuxos "drivert" nem lehet valahogy belebuherálni az androidba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest