- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslie
tag
válasz
lazajnd #31698 üzenetére
Igen, a flash az sikeresen végrehajtódik. Azt követően el sem indul, még a boot logó sem jelenik meg.
imgRePacker programmal csomagoltam ki az image-t, majd ezzel a programmal módosítottam a szükséges fájlokat. Ezt követően visszacsomagoltam, majd flash-eltem fel a tab-ra. -
Laslie
tag
válasz
lazajnd #31680 üzenetére
Szerintem se. Pedig ez az utolsó, elérhető ROMból lett kiszedve.
Mondjuk az a ROM egyáltalán nem volt jó, azzal nem ment a tab. Használhatatlan volt. RAMból nem volt egy szabad byte sem.
Innen lehet letölteni a fájlokat, ezeket a jelenleg használt ROMból vettem ki (mellétettem a komplett ROM-ot is).ROM
Nem tudom mekkora igény volna rá, de én biztosan hasznát veszem. -
-
Laslie
tag
Sziasztok!
Kernel fordítás függő, hogy mennyi RAM-ot lát a rendszer?
Régmúltra nyúlik a történek ami miatt kérdezem.
Van egy MyAudio 708QA tab-om. Eredetileg ez a tab 1GB RAM-al van szerelve. Egyszer csak gondolt egyet (~2.5 éve) lefagyott, nem töltött. Akkor még működött a support, és azt tanácsolták, hogy firmware frissítéssel orvosolható a probléma. Ha nem, akkor alaplap csere. "A firmware frissítést én is meg tudom csinálni." - mondták. Meg is tettem. Az eredmény még rosszabb lett.
Mivel sajnáltam kidobni a tab-ot, ezért kerestem a megoldást az újraélesztésére. Többszöri nekifutásra és tanácsra sikerült életet lehelnem belé egy MyAudio 708F firmwarre átlakításával (touch, gsensor nem működött az eredeti 708F firmware-el). Ez a tab alap hw szempontból megegyezik az enyémmel (A31S SoC), csak kevesebb benne a RAM és a ROM.
Viszont ezzel a ROM-al csaK 512 mb RAM-ot lát a rendszer. Így is működő képes, mert ~200 MB RAM van szabadon, de azért csak hajt a kiváncsiság, hogy hova tűnhetett a másik fele a RAMnak?
A másik kérdésem ezzel kapcsolatban a tárhely. Eredetileg 8 GB ROM van a tab-ban. Viszont most csak 4 GB-ot lát. Gondolom ez a rárakott fimrware-ben lévő partició kiosztással függ össze. Próbálkoztam a particiók módosításával, de rendre "halott" tab lett az eredménye.
Tudom, hogy nem ér annyit a tab, hogy ennyi energiát öljek bele, de hajt a kiványcsiság.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTIC FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest