-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Idekerült hozzám egy Honor 5X, amivel lenne egy olyan probléma, hogy a belső tárhely két részre van bontva: 3,65 GB + 8 GB
A 3,65 GB-os részt Belső tárhelyként mutatja a Beállítások - Tárhely részen (itt mutatja az alkalmazások, képek, videók, zene, letöltések, stb.. elemeket is), míg a 8 GB-ost Telefontárhely néven jegyzi.
Sajnos a 8 GB-os résszel nem lehet rendelkezni, fájlkezelő sem mutatja használható tárterületként.
4.4.2-es verzió fut a készüléken, gyári visszaállítás után sem került használható állapotba a 8 GB-os rész.
Mit tudok kezdeni a használhatatlan területrésszel, hogy üzembe helyezzem? Nyugodtan hozzá lehetne csapni a 3,65 GB-oshoz, nem értem miért is van ketté szedve
A segítséget előre is köszönöm
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Viktor0610 #20804 üzenetére
Mondjuk ennyire nem vágom a témát, LG G4-nél miért nem kéri az SD kártya kijelölését
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Viktor0610 #20797 üzenetére
Akkor lehet én vagyok vérprofi, mert nálam működik
Legfrissebb AirDroid telepít, majd AirDroid elindít a telón, itt válaszd a Fájlok ikont, ezen belül a Külső SD -re nyomj, ahol be is dob egy infó ablakot - itt értelemszerűen ne lépj ki, hanem menj tovább, - majd jelöld ki a külső SD-t és alul erősítsd meg a kijelölést.
Pontosan így megy a többi fájlkezelő esetén is a külső SD "megmutatása"
Ezt követően lehet pakolni oda ahová akarsz
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Beni2360 #20791 üzenetére
AirDroid a napokban többször is frissült. Ma délelőtt is felrakott egy frissítést.
Ránéztem play-en és ezt találtam az újdonságok ecsetelésénél:
"Új funkciók:
1. Külső SD-kártyára mentett fájlok kezelése Android 5.0+ operációs rendszeren."Szóval elméletileg pótolták a hiányosságát...gyakorlatban nem néztem meg így van-e
-
AtHoS
nagyúr
válasz
D@reeo #19804 üzenetére
Ha régi már a SIM kártyád és "magad" faragtad kicsire, akkor első körben SIM cserét kellene intézni a T-nél
Egyik barátomnál Xperia Z Ultra-nál előfordult problémából kiindulva:
- képernyő lezárás után dobja el a hálózatot?
- használsz valamilyen lockscreen alkalmazást?Barátomnál a GoLauncher-hez telepíthető lockscreen okozott ilyesmi problémát. Ledobva a telóról az alkalmazást megszűnt a nincs SIM jelenség, bár közben volt nála is SIM csere, tehát valószínű az is belejátszott a megoldásba
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Gery1987 #19680 üzenetére
Nálam egy Moto Razr Maxx van használatban, gyári JB 4.1.2 és a gyári névjegykezelőben nincs lehetőség olyan beállításra, hogy a névjegyek között ne mutassa azokat a névjegyeket, melyekhez nincs telefonszám.
Eddig nem is volt gondom ezzel (mivel nem került korábban szinkronizálásra gg címtárba a telón lévő jegyzék), de volt egy kis kanyarom másik telefonnal (éppenséggel lollipop-ra), amikor is az átköltözéskor némi problémába ütköztem névjegy átvitel téren is (ekkor szinkronizáltam fel a razr-en lévő névjegyeket) és keveredett a címtárban lévőekkel.
Lollipop-on tapasztaltam, hogy ki lehet kapcsoltatni a névjegyek megjelenítésnél a telefonszámot nem tartalmazó elemeket.
PC-n a gg címtárnál szvsz ha nem látsz a névjegynél telefonszámot, akkor annál nincs telefonszám megadva
pl.
katt a képre a nagyobb mérethez, vagy jobbklikk és megnyitás új lapon/fülönJól látható a címtárban, melyik névjegynél nincs telefonszám. A jobboldali hárompöttyön kattintva lesz lehetőség címtárból eltávolítani avagy törölni az adott elemet. Illetőleg itt jelenik meg mellette a szerkesztésre lehetőséget adó ceruza és csillagozásra lehetőséget adó ikon is
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Gery1987 #19678 üzenetére
Én mostanában kezdtem el használni gg bácsiék címtáras cuccát (nem írom le a véleményem róla
mert szívatott erősen)
A lényeg, hogy nézd meg a címtárban szerepel-e valaki kétszer, mivel ezeket szépen össze tudod vonni.
Nálam elég sok ilyen volt, mivel eddig nem használtam teló oldalon a szinkronizálást és felszinkronizálva duplázódtak azok, akikkel amúgy leveleztem és eddig csak e-mail címük volt bent. Az e-mail címes névjegyeket összefésültem a telefonszámosokkal, így megszűnt a duplázás, de a nyakamba kaptam egyből a rossz névkezelést, amivel eléggé megszívatottA telefonon lévő névjegykezelőben azt is bekapcsolhatod, hogy csak a telefonszámmal rendelkezőeket jelenítse meg (na már, ha támogatja ezt).
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Keresztfiamnak van egy Galaxy Young telefonja. No most olyan problémája van vele, hogy kevés a belső tárhely, így gondban van a játékok telepítésével
Régebben valahol olvastam, hogy van lehetőség "megcserélni" a belső mem és az SD kártya funkcionalitását, ami által az SD kártya lesz a telefon irányából látható belső tárhely, így a programok telepítése nem fog helyhiányba ütközni.
Ebben kellene egy kis segítség, illetőleg ha van más megoldási lehetőség a vázolt problémára az is érdekel, csak ne nyúzzon már tovább az inas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest