-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
Frozen
addikt
Ezt megtaláltam ,de itt nincs olyan opció és korábban nem is piszkáltam ezt a részt. A media markba a legujabb telefonok a legujabb droiddal is a híreket dobják fel akkor most nekem miért nem jönnek be a hírek úgy mint eddig? Miért folyamatosan a google assistos izé jön fel? Egyszerűen nem lehet állítani sehova eddig jó volt decemberben bolondult meg, a legutolsó update pedig oktoberben volt vagy hogy a droidon is.
ha gondolod nagyon szívesen adok egy távoli hozzáférést a telomhoz ahol rátudsz nézni ,de ez a gyorsgomb változtatás nem hozot semmit vagy csak én vagyok béna[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
MODERÁTOR
-
Frozen
addikt
Nem találtam a keresővel ilyet.
Gyosindirást találtam de az ki van kapcsolva ha be kapcsolom akkor sem mukodik
Eleg Szomorú vagyok és nem tudom hogy mi állítodot el
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
crok
Topikgazda
Következő ami még lehetséges szerintem az az, hogy maga a letöltésvezérlő rosszalkodik (megint..): a beállításokban az appok listájában kapcsold be a rendszerappok megjelenítését (jobb felül a három pontos menüben), keresd meg a Letöltések nevű appokat (mert lesz kettő is: az egyik a vezérlő a másik a GUI hozzá), azoknak töröld az adatait és a frissítéseit is ha van majd restart.. és nézd meg megint a GMail-t.
-
crok
Topikgazda
Xiaomi.EU ROM-ban nem is lesz meg rá a menüpont, el van alapból is rejtve már a gyári MIUI-ban is de Xiaomi.EU-ban nem tudod triviális módszerekkel kikapcsolni (meg a Vanced miatt már nem is kell). Akkor szerintem marad a GMail régebbi verzióra visszaállás + Google Play-ben az automatikus frissítés letiltása. Van panasz a GMail-re mostanában elég sok. Ez a verzió amit itt írt egy fórumtárs elvileg egészen jól működik, APKMirror-on elérhető (vagy hát sokszor mondom.. használjunk jó alternatív email klienst).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3978
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával