- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
air
nagyúr
Csak a félreértés elkerülése végett: az S4 a maga idejében a Samsung zászlóshajója volt. Az S5 Mini sohasem volt az. Másodvonalas készülék.
Miért gondoltad, hogy ugyanazt kapod benne, mint egy zászlóshajóban?
Az a baj, hogy nem tájékozódtál vásárlás előtt, és ezt a hibádat most próbálod a gyártóra ráverni. Hiába. -
törölt tag
Viktor0610 -nek igaza van. Lehet valami oka annak, hogy az a billentyűzet nincs a tiédben. Van előnye a 3rd. party appok használatának. A HC usereknek megvan a bevált "alapkészletük". Én pl. Apexet launcher -t használok és Anysoft billentyűzetet. Ezek univerzálisak. Megszoktam, kiismertem őket és ezért nem érdekel, hogy milyen gyári hókuszpókusz van egy telóban. Azonnal megy fel az Apex, az Anysoft, meg a többi és máris belaktam a telót.
-
Nem azért ilyen nehéz feltelepíteni a programokat, mert szignózni kell vagy egyéb trükkökkel kell rátenni, hanem azért, mert nem csak egy sima APK-ról van szó, hanem rendszerszintű módosításról.
Arról meg ne a Samsung tegyen már, hogy neked nem megfelelő a Playen található billentyűzetek egyike sem (vagy nem kerestél elég behatóan).
Bírom az ilyen beírásokat, hogy a user error miatt a gyártó a hibás. -
aprokaroka87
nagyúr
azért írja ki mert a system/app vagy priv-app mappába kerülhet bele,root nélkül nem megy.De utánna sem garantált hogy müködik,mert pl lehet hogy a rendszerben egyéb komponensek is kellenek.
ilyen lehet pl egy lib fájl a system/lib könyvtárban,de akár a vendor/lib is szóba jöhet...meg sok más is -
törölt tag
Ez nem ilyen egyszerű. Azt írtam le, hogy miként tudnád telepíteni. Az más kérdés, hogy fog -e futni a tieden. Az mégiscsak egy másik készülék.
A root sem ilyen egyszerű. Biztos lehet rootolni, de a nyom nélküli eltüntetés lehetősége típus és évjáratfüggő. Ezekről a telód topikjában érdeklődj! -
törölt tag
Ha nem lenne, akkor minek csináltak volna ilyen telepítőt? Kell a telódra egy CWM recovery. Vagy, esetleg egy rootolt telón, Titanium backup -pal lementeni, a tiedet rootolni és szintén Titanium -mal visszaállítani. Sztem ott bukik most el a dolog, hogy alapvetően ez egy gyári rendszeralkalmazás, amit nem tudsz felhasználóiként futtatni. Rendszeralkalmazásként viszont csak root -tal, vagy gyári, szignózott update -ként tudnád telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- One mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest