- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
válasz
Dexter-2000 #33376 üzenetére
Jut eszembe, valószínűleg nálad az a gond, hogy kicsi a system partíció mérete. A ROM és a GAPPS is arra települ. Persze, elvileg megoldható annak is a módosítása a szabad hely rovására, de ez mélyebb tudást és nagy figyelmet igényel, mert így könnyen téglásítható a mobil.
Amit az előző hozzászólásomban javasoltam ilyenkor az a jó és egyszerű megoldás.
-
lovi27
addikt
válasz
A GAPPS nem cseréli a ROM-ban lévő alkalmazásokat, csak pluszban telepít Google alkalmazásokat és szolgáltatásokat.
De, mi a gond ha kevés a hely? (Túl azon, hogy én sem értem ezt a letöltési gondot). Recovery-ből telepítsd csak a Nano-t vagy a Micro-t és a többi szükséges Google cuccot mint egy app a Play áruházból, annyit amennyi helyed van. Ennek az az előnye, hogy az áruházból telepítetteket bármikor leszedheted, nem úgy viselkednek, mint amiket előre a ROM-ba belefordítottak. Persze aki itt tart, mint te már a root is biztos telepítve van, így bármit meg tudsz csinálni, de én nem javaslom a rendszer utólagos erőszakolását. Nem sül ki jó belőle. Előre kell meggondolni amiit szeretnénk.
-
air
nagyúr
válasz
A gapps nem cseréli le az alap appokat.
De mi az, hogy nem engedi letölteni, mert kevés a hely? -
lovi27
addikt
válasz
Dexter-2000 #33370 üzenetére
'Igen!'
A Variant-oknál a név végén lévő kis zöld ikonra kattintasz és akkor kinyílik egy plusz lap és ott lesz leírva, hogy az adott variáns mit tartalmaz és kinek való. Értelemszerűen a Pico-ban van a legkevesebb (csak a Play Áruház és telepítő), a Super-ben minden létező Google mazochistáknak.Töltsd le az eggyel kisebbet, ami majdnem tartalmaz mindent amit szeretnél, a hiányzó egy-kettőt a Play Áruházból meg feltelepíted. Így nem lesz felesleg rajta. Én ezért használom a Pico-t....
Gondolom tudod, de arra figyelj, hogy csak a platformodnak (arm, arm64, x86, stb.) és az androidod verziójának megfelelőt telepítsd! És ezt ROM frissítéskor nem kell újratelepíteni, mint például a Superuser-t vagy az xposedet.
-
válasz
Dexter-2000 #32740 üzenetére
Sehonnan?
A nagy gyártók a felsőkategóriás készülékeikre ki szoktak adni egy-két főverziót, de kb. ennyi.
A Nokia pl. kijelentette, hogy minden készülékét frissíti majd P-re is. Most ugye N-en vannak, tehát ez két főverziót jelent. -
-PLevi-
senior tag
válasz
Dexter-2000 #20909 üzenetére
Mi a készülék pontos típusa?
Egyes telefonokon előfordul hogy külön engedélyezni kell az ilyesmit, talán a háttérben futást, pl. Huawei (EMUI). -
phanfantom
senior tag
válasz
Dexter-2000 #20909 üzenetére
Futhat a háttérben az alkalmazás? Védetté van téve? A beállításokat nézd át, engedélyezz mindent. Ezek után wifi-n mennie kellene.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Dexter-2000 #20904 üzenetére
miből gondolod hogy az jó ha folyamatosan kommunikál a szerverrel pl a google?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest