-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
Ez igaz, csak azt gondoltam, ha már a Milestone topicja ennyire halott, akkor talán az Android pörög. Ezek után már nem tudom, ott mennyire van élet, de majd átnézek oda is
Közben egyébként ezt a problémát is sikerült megoldanom, a fene tudja hogyan, de működésre bírtam a CM9-et. Úgy tűnik ez nem omlik össze, talán minden működik (remélem), majd kiderül. Egyetlen szívfájdalmam, hogy a magyarja elég hiányos még. -
Keeperv85
nagyúr
Erre parancsolj! Ám én nem vágynék a Kíndózra, még ha menne sem egy telón...
-
Keeperv85
nagyúr
A stabilitással nincs baja, a sebesség már annál kérdésesebb. Sajnos hiába az egyik leginkább hackelt hTC, a kernelt nem sikerült megzabolázni, így sohasem volt egy sebességrekorder. Én minden további nélkül cserélném, de előtte érdemes lenne kicsit ismerkedned az új jövevénnyel, mert a te igényeid nem tudja senki igazán felmérni.
Részemről +1 hTC-re.
-
A dolphin miatt ne idegeld magad az nalam is egy bug halmaz,keress ra a dolphin 9.00 ra es azt tedd fel probanak,nalam az stabilan megy force close nelkul,az uj dolphin csak a dolphin jetpackal stabil viszonylag,de ha ra jon az 5 perc akkor fc amikor a riosra lepnek be. A 9.00 beton stabil mar tobb mint 1 honapja[dolphin9.00]
-
gretzky77
veterán
-
DiamondBack
senior tag
szóval eddig ezt használtam [link] Icc+root, de a jelly bean-nek nincs nyitva a bootloaderja ezáltal nem tudom rootolni szóval valami hasonló megoldás kellene amihez nem kell root. lényeg hogy a pc netjét megtudjam osztani a telóra usb-n vagy ha segít valaki hogyan kell wi-fi-n (acer aspire 5742g) az is jó. köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Asztalos klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest