-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiloh
csendes tag
Hát, nem.
Be sem tudom kapcsolni, nemhogy egy recoveryt indítanék vele sajna. Töltést sem veszi.
A flashtoolt érzékeli mikor a download-ot rányomom és ráteszem a kábelt. akkor indul el a DA és 1mp mulva dobja is a hibaüzit. Lehet a readback-el sem fogok szerencsével járni.
Este kiderül. -
Kiloh
csendes tag
válasz
cappa72 #3655 üzenetére
Szia.
Még nem, de ezek alapján este megpróbálom, ha jól látom ez az: http://logout.hu/bejegyzes/cappa72/sp_flashtool_readback_kiolvaso_opcio_hasznalata_gy.html
RVR400 : Ami legutoljára rajta volt az a [Final] [Aerom v5] [OFFICIAL PROJECT] [P7000] [5.0] [2016.02.03].
és az simán ráment addig amíg meg nem adta magát a teló, a többi AEROm Verzió is.
Melyikkel érdemes akkor próbálkozni ezek közül?: http://www.needrom.com/category/elephone/p7000/Köszönöm.
-
Kiloh
csendes tag
Megpróbáltam most 3 flashtool verzióval felrakni, ami hiba nélkül is működött mindig AEROM V5.
Úgy kezdtem ahogy írtad. Csak a logo-t, de sajnos hibaüzenetet ír. Majd mind kiválasztottam. Úgy is hibaüzit ír.
Csak Download mode-ot vállasztottam:1452-essel : BROM ERROR: S_STORAGE_NOT_MATCH (3167)
1516-ossal: BROM ERROR: S_STORAGE_NOT_MATCH (3178)
16.12-essel: BROM ERROR: S_STORAGE_NOT_MATCH (0XC6F)Utánna még megpróbáltam ezt is felrakni:
20150530_c218v13_jbaol_3m_fhd_elephoneDe ugyan az a hiba mindegyiknél.
-
Kiloh
csendes tag
Sziasztok.
Adott egy Elephone P7000 MTK6752-es teló.
Filmnézés közben lefagyott, kikapcs után már nem lehet bekapcsolni.
Akksi pedig 80 fölött volt.
Próbáltam újrarakni SP flash tool-al több romot, de nem megy. AEROM v5 és még 3 stock romot.De mindegyiknál ezt írja: BROM ERROR: S_STORAGE_NOT_MATCH (3182)
Tud valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged