Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nemethb87

csendes tag

válasz cappa72 #1259 üzenetére

Köszi a válaszokat!

Darabonként mentett readbackben.

Amit írsz ennyire még nem vagyok járatos és mostanság időm sincs ilyen műveletekre. Valószínű másnak gyorsan menne, de rendesen, sokszor végigolvasni és nekiállni most sajnos nem megy, elrontani meg nem akarom. Kernelgz hiba alapján keresgéltem neten és amit találtam nem volt számomra bíztató, az én képességeimhez és időmhöz képest komoly programozási ismereteket igényel. :D

Tulajdonképpen arra vettem, hogy magazinok, ebook olvasásara jó legyen vagy valamire gyorsan ránézni neten könnyebb legyen, ezt a részét gapps nélkül megoldottam. A helyi beállítások kínaiak ezzel végülis együtt tudok élni még. Annyi, hogy olyat nem csinálok rajta amivel hozzáférne valamelyik fiókomhoz, mert mégis kitudja...Vagy nem tudom így mennyire biztonságos megnézni rajta emailt, facebook-ot, stb?
    Már írtam az eladónak, természetesen az ünnep miatt automatikus üzenet jött, hogy "bármi van legyek jó ember adjak 5 csillagot". Kap egy ajánlatot az 5 csillagért aztán meglátjuk. Ha jön vissza valamennyi akkor annyit még hajlandó vagyok áldozni rá, ha valaki érez hozzá affinitást, hogy megpróbálja. :)

• nemethb87

csendes tag

válasz nemethb87 #1257 üzenetére

Megcsináltam flashtoolsban a readback-et. Visszatöltöttem MTKDT-be és ott két hibát jelez kernelgz valamint no split boot.img. Ötlet?

• nemethb87

csendes tag

Sziasztok!

Cappa72 tanácsára áthozom a témát a másik android dual sim topikból

Arról lenne szó, hogy rendeltem egy ilyet, még a korábbi akciójukól:
    http://www.aliexpress.com/item/Original-N9106-10-inch-3G-android-quad-core-phone-call-tablet-pc-1280x800-android-4-4/32257973124.html

A gép jól működik az kaptam amit ennyiért vártam, amire kell megfelelő lenne ha gapps menne és kínai szoftverek nem lennének.
    WIN7 alatt próbálkoztam vele. Szerettem volna először root-olni. Kipróbáltam szinte az összes programot, app-ot amivel lehetne root-olni egyik sem járt sikerrel.
    MTKDroid tools 2.5.3 az eszköz factory módban indítva elkezdi betölteni az eszköz adatait de nem tölt be mindet és a program nem válaszol csak dolgozik. Ezt ugyanúgy csinálja más pc-s root programnál is hogy próbálja root-olni és egyszerűen nem történik semmit vagy egyszerűen nem rootolja. Hagytam menni 1 órát nem tötént semmi utána lecsatlakoztattam.
    Ha bekapcsolt állapotában van az eszköz szépen betölti az adatokat, scatter file mentést is lehet vele csinálni, viszont mást nem enged és ezt írja: "ATTENTION! Fake Hardware in kernel or firmware doesn't correspond to phone!" Ezzel lehet valamit kezdeni?
    Factory és bekapcsolt módban egyébként más adatokat hoz kivéve, hogy MT6572-ről van szó. Ami ugye a hirdetés szerint MT6582 :)
    Ha van ötletetek megköszönném. :)

Új hozzászólás Aktív témák