- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemethb87
csendes tag
válasz
cappa72 #1259 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Darabonként mentett readbackben.
Amit írsz ennyire még nem vagyok járatos és mostanság időm sincs ilyen műveletekre. Valószínű másnak gyorsan menne, de rendesen, sokszor végigolvasni és nekiállni most sajnos nem megy, elrontani meg nem akarom. Kernelgz hiba alapján keresgéltem neten és amit találtam nem volt számomra bíztató, az én képességeimhez és időmhöz képest komoly programozási ismereteket igényel.
Tulajdonképpen arra vettem, hogy magazinok, ebook olvasásara jó legyen vagy valamire gyorsan ránézni neten könnyebb legyen, ezt a részét gapps nélkül megoldottam. A helyi beállítások kínaiak ezzel végülis együtt tudok élni még. Annyi, hogy olyat nem csinálok rajta amivel hozzáférne valamelyik fiókomhoz, mert mégis kitudja...Vagy nem tudom így mennyire biztonságos megnézni rajta emailt, facebook-ot, stb?
Már írtam az eladónak, természetesen az ünnep miatt automatikus üzenet jött, hogy "bármi van legyek jó ember adjak 5 csillagot". Kap egy ajánlatot az 5 csillagért aztán meglátjuk. Ha jön vissza valamennyi akkor annyit még hajlandó vagyok áldozni rá, ha valaki érez hozzá affinitást, hogy megpróbálja. -
nemethb87
csendes tag
Sziasztok!
Cappa72 tanácsára áthozom a témát a másik android dual sim topikból
Arról lenne szó, hogy rendeltem egy ilyet, még a korábbi akciójukól:
http://www.aliexpress.com/item/Original-N9106-10-inch-3G-android-quad-core-phone-call-tablet-pc-1280x800-android-4-4/32257973124.htmlA gép jól működik az kaptam amit ennyiért vártam, amire kell megfelelő lenne ha gapps menne és kínai szoftverek nem lennének.
WIN7 alatt próbálkoztam vele. Szerettem volna először root-olni. Kipróbáltam szinte az összes programot, app-ot amivel lehetne root-olni egyik sem járt sikerrel.
MTKDroid tools 2.5.3 az eszköz factory módban indítva elkezdi betölteni az eszköz adatait de nem tölt be mindet és a program nem válaszol csak dolgozik. Ezt ugyanúgy csinálja más pc-s root programnál is hogy próbálja root-olni és egyszerűen nem történik semmit vagy egyszerűen nem rootolja. Hagytam menni 1 órát nem tötént semmi utána lecsatlakoztattam.
Ha bekapcsolt állapotában van az eszköz szépen betölti az adatokat, scatter file mentést is lehet vele csinálni, viszont mást nem enged és ezt írja: "ATTENTION! Fake Hardware in kernel or firmware doesn't correspond to phone!" Ezzel lehet valamit kezdeni?
Factory és bekapcsolt módban egyébként más adatokat hoz kivéve, hogy MT6572-ről van szó. Ami ugye a hirdetés szerint MT6582
Ha van ötletetek megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest