- Magyarított Android alkalmazások
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
cappa72 #5514 üzenetére
Okés, azzal az SPTool-al, ami a Beex frissítő csomagjában van, gond nélkül megy a kiolvasás. Mondjuk ez is hozta a spare, page és egyéb lehetőségeket, de engem nem vert át, mert lementettem az összes módban
Ránézésre nincs siker, mert az eredeti boot.img 4 megás, amik meg keletkeztek, azok 8 mega fölött vannak.
Nade engem sem ejtettek a fejemre teljesen. A partíció mérete egy dolog, viszont nyilván nagyobb, mint amekkora kell. Simán total commanderben összehasonlítottam (binárisan) az update boot.img-t a rom_1-el (page only). És mit látok? Egészen $445800-ig azonos, utána a mentés csak $FF-et tartalmaz (nem görgettem teljesen végig de ránézésre az). Ha pedig a $445800-at visszaszámolom decimálisba, akkor 4 478 976-et kapok, ami pedig pontosan megegyezik az updateben található boot.img méretével, azaz mondhatjuk azt, hogy a lementett boot.img teljesen azonos! Csak éppen mentéskor nem tudja szegény SPTool meddig érdemes beolvasni, hiszen méretnek a teljes partíció mérete volt megadva. Okés, hogyan tovább?
-
mikk2000
őstag
válasz
cappa72 #5514 üzenetére
Szia, szerintem elbeszélünk egymás mellett, mivel én pont az tészrevételeztem, hogy az update scatter file nem ül az adb-vel kiolvasott adatokhoz (és a scatter file ügye az updatelt firmware, legalábbis a dátumából ítélve). Erre te meg megismétled a scatter file adatait. Mindegy, látva a publikációidat nyilván nagy tudással rendelkezel a témában, csak én is szeretném érteni, mit csinálok.
Nos, ez alapján a leírásod alapján a boot.img-t menteném le [link]
Legújabb SPToolal próbálkoztam egyelőre, már ott elakadtam hogy vannak olyan opciók pluszban hogy page only, page + spare only spare és hasonlók. Mindegy, kettőt kiválasztva, csatlakoztatom a telót, de 0%-nál nem megy tovább percekig. Megnézem régebbiverzióval is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 100%/p4303
- iPhone XR 128GB Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 87%/p4302
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4301
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest