- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Ott talán nem mert ha megemlítem az android szót leharapják a fejem, ott csak LibreElec létezik ( ami nem rossz de engem speciel a droid érdekel, szeretnék belenyúlkálni). 2 napja megy a harc ott mert nem értik hogy szeretnék pár romot piszkálni
Végül is az egyik kérdésem az lenne, hogy a 7.1.2 es droidok vajon a videójátszáshoz nasznált dekódert hol tárolják, vagy pontosan hol található amit a Hardveres kódoláshoz használnak?
Előrször azt hittem csak egy hibás darabot hoztak, de egyre többről derül ki hogy a videókat pixelesen, hibásan játszák ha be van kapcsolva a HW dekóder. Ez droid és LE alatt is így van. Utána arra gondoltam chipset hiba, de aztán más eddig jó chipset is csinálja. Vaon olyan rom, amivel viszont jó. Megnéztem, az összes hibás rom 7.1.2, a jó rom pedig amiből csak 1 van az 7.1.1. Lehet hogy valahol ott kellene keresnem a hibát a véltozásban? csak foglamam sincs mi felel a HW gyorsításért.
Hú remélem érthető. Jó lenne ha össze tudnám valahogy legózni a dolgot. A hozzáértésem kevesebb mint a kitartásom
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest