- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Koszi!
Emlekeztem, hogy van valahol ez az oldal, de sehogy sem talaltam. most mentettem a kedvencek koze.
Fura, hogy itt minden frinc-francra van kulon particio...
Most sikerult szervalnom a egy Lenovo A660-at, szeretnem eloszor egybe particionalni, mint a Nexus... lehet kiprobalnam rajta a dual-boot-ot is... nem tudom.... lehet, hogy hasznalni is akarom, de nem annyira fontos. -
ksanc
őstag
Üdv!
Most találtam ide, Cappa ajánlotta az oldalt
Hirtelen erre reagálnék:
egy dolog miatt nem jött össze 10kB-nyi hely volt a /system partíción
Először is egy kérdés: a felcsatolt /system az ext típusú fájlrendszer? Vagy ebben az esetben az is ubi?!
Én csak ext fájlrendszerrel találkoztam és ebben az esetben linux alatt könnyen át lehet méretezni a system.img fájlt.
Aztán ha már az ember matat benne, akkor szépen bele lehet pakolni a root-hoz szükséges fájlokat, kivenni a fölösleges app-okat, újakat betenni stb.
Én mindig ráhagyok pár megabyte-ot összepakoláskor, hogy ne legyen ilyen probléma -
hun_gery
aktív tag
Tisztelet a Mélyvízben tevékenykedőknek!
Volna egy kis problémám: piszkosul zavar az állapotsorban kiírt szolgáltatónév (Honor 3c/KitKat).
Eltüntetése nem bonyolult, viszont egyszerűen nem tudom apktool-lal kibontani a systemui.apk-t...Megtenné nekem valaki, aki képben van, hogy az alábbi műveletsort végrehajtja:
1. Decompile the SystemUI.apk using apktool
2. Navigate to /res/layout/status_bar.xml, open with Notepad++, Geany, etc
3. Find the line that contains:<TextView android:textAppearance="@android:style/TextAppearance.StatusBar.Icon" android:textSize="16.0sp" android:textStyle="bold" android:gravity="left|center" android:id="@id/onsText" android:paddingLeft="6.0px" android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="fill_parent" android:singleLine="true" android:maxLength="18"
4. You want to edit the android:maxLength to "0". that will delete it.
5. Save your changes in the editor.
6. Recompile the SystemUI folder using apktool.Előre is köszönöm!
-
-
Upo
addikt
Az mennyivel jobb? Ha megcsinálod akkor végigtesztelem azt is. Már ezzel is tökéletesen elégedett vagyok, köszönöm a munkát. Az usb storage-t nem használom, csak a teszt miatt próbáltam ki. De ez még mindig a jobb eset, általában bekapcsolni nem szokott máshol, ez meg nem kapcsolja ki. Ha nagyon kell akkor egy reboot recovery 1-2 másodperc csak.
Ja és el is felejtettem de most kipróbáltam, adb is megy root eléréssel.
-
Upo
addikt
Már a cwm tesztelés vége felé járok, köszönöm a gyors munkát.
Belső, külső sd-t látja, mountok működnek, egy kis baki van, a mount usb storage működik, látja vele a gép a külső sd-t, de utána az unmount nem, ott marad az sd. Kábel ki-kábel be és újra felismeri ekkor is, de ennyi baj legyen. Menteni tud rá így is.
Backup működik külső és belső sd-re is, wipe-ok is működnek, kipróbáltam a telefon beállításokból is a factory resetet és nincs bootloop. Kicsit érdekesen csinálja, dolgozik a robot, újraindul, még egyszer dolgozik a robot, megint újraindul és utána már megy rendesen.
Restore szintén működik, külső és belső sd-ről is, a sima és advanced restore is.
Szerintem jó lesz, maradhatMost jön hogy megcsinálom a cwm telepítőt a rom magyarításhoz.
Felraktam a DG150 tárhelyemre.
A magyarítás is itt lesz ha elkészül. -
Upo
addikt
A zte v889s-t annak idején átparticionáltam de ott maradt valami pár megás belső sd, azt meg cseréltem a külsővel a vold.fstab-ban. El is lehet teljesen tüntetni a belsőt vagy a htm-en is maradt egy kicsi?
Amúgy a DG110-nél 5M hátlapi kamerát írnak, az interpolált lenne? Azt is rendeltem, pár perccel előbb ráadásul mint a DG150-et, de majdnem 1 héttel később indították el, talán az is megjön 1-2 héten belül.
Na kipróbáltam a DG150-et, kapott egy óvatos loccsot a csap alatt, kb. 1 másodpercig:
Az utolsó képen a cseppek az üveg alatt vannak! Már törölgettem, rázogattam eleget de a hangerő gombok mögül még mindig jön a víz! Szét kell szednem hogy kiszárítsam.
Úgyhogy tanulság: ne vigyétek nedvesség közelébe! Én azért tettem hogy nektek ne kelljen!Jó kamu amit a gyártó ír a gondos szigetelésről meg a vízállóságról. Gondosan kihagytak minden szigetelést.
-
maj-viktor
őstag
Oks! Köszi... Megpróbálok belemerülni a témába, de ha elakadnék jelentkezek...
(Közbe megtaláltam amire emlékeztem, hogy kerestem - mármint az előző topik összefoglalója, ott nagyjából ugyanez leírva amit mondtam / mondtál - azért köszönet, ha lesz kis időm belemerülök - most csak gyorsba rákérdeztem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged