-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyra
tag
Sziasztok!
Egyik kollégámnak teljesen összetört a telefonjának kijelzője. Navon T503 típusú, MT6580 procival, Android Marshmallow. Annyit kellene, hogy a fájlokat lementeni róla, de elakadtam. A telefon elindul, USB-re kötve megjelenik a meghajtó, de nyilván MTP módba kellene kapcsolni állapotsávról -> bukó. ADB-n lehúzás: nincs engedélyezve az USB debugging -> bukó. Próbáltam SPFlashtool-lal felrakni egy TWRP-t (ahonnan lenne ADB-m) -> a gyári recovery indult el (látom a kijelző kb. alsó 20%-át, zárolt bootloader???). Ami működött, az az SPFlashtool-os userdata Readback (scatter fájlt szereztem needrom-ról).
Szóval most van egy fájlom, elvileg EXT4 fájlrendszerrel, csak megnyitni nem tudom
Az ext4_unpacker csak homokórázik.
Valakinek van más ötlete, hogy hogyen szedjem le a fájlokat a telóról, vagy hogyan tudnám megnyitni a Readback-elt userdata-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest