- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srácok, lenne egy kérdésem:
Adott egy HTC Desire 820G+ Dual SIM telefon Angliából.
A készülékben az angol SIM kártya rendben működött. Mellette benne volt egy Invitel mobil adat SIM, az is ment rendben. Azt gondoltam, hogy ez egy független Dual SIM telefon - amire logikusan gondolnék...
Aztán kiderült, hogy nem megy benne a telekom kártya hanghívás. Később kipróbáltam, a másik két itthoni nagy kártyája sem megy benne.Gondoltam, felrakok egy új ROM-ot, ezért az XDA-s folyamatot kezdtem el, amit itt találtam.
Letöltöttem az XDA-s linkeken található fájlokat, elkezdtem a folyamatot, ahogy már "milliószor" korábban.
Azonban most egy hiba lépett fel, ez fogadott:Ezek után a készüléket már nem tudtam bekapcsolni sem. Amikor rádugom a gépre, akkor a jellegzetes hang tudatja velem, hogy még nem vált teljesen építési anyaggá a készülék, de most meg vagyok lőve. Recovery-be sem tudok belépni, bekapcsolni sem tudom. Ha töltőre dugom, akkor sem kapcsol be a kijelző, nem mutatja, hogy töltene (kezdéskor természetesen fel volt töltve).
Az a kérdésem, hogy van-e esetleg "szabaduló" ötletetek erre a helyzetre nézve.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári Apple tokok iPhone 14pm/14/14p/12pm
- MESSZE A LEGJOBB ÁRON! Azonnal vihető! Apple iPhone Air 1TB White. One függő, 3 hetes!
- AKI KAPJA MARJA AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 10 napos, hibátlan!
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest