- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Hello!
Még mindig Elephone P8000-ről szeretnék mentést csinálni, de a telefonból nem tudom kinyerni a scatter fájlt. Cappa javaslatára terminal emulator segítségével összehasonlítottam a telefon és a needrom-ról származó scatter értékeit. Több romot is leszedtem, mert egyik sem stimmel. A userdata résznél kezdődik az eltérés, addig minden stimmel. Mi a francot lehet csinálni, hogy lehet így mentést készíteni?
És egy másik kérdés ugyanehhez a telefon típushoz. Elég vacak benne a wifi, amire ezen az oldalon javasolnak megoldást. Légyszi, aki képben van a telefon ilyen szintű buherálásban, írja már le, hogy kell ezt megcsinálni, mit is kell csinálni
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest