Hirdetés
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Tisztel Uraim!
Kérdés talán valaki tud benne segíteni! A Honor 6 telót próbálom reménytelenül rootolni.
Nincs gond a telóval csak egy időzített ki-be kapcsolást szeretnék rajta futtatni. A bekapcsolással semmi
gond mert az ébresztéssel együtt be is kapcsol! DE a kikapcsolást csak root joggal működne.
Mindent megcsináltam ami a root-hoz kell van recovery is de sem a v-root sem a mellékelt valami kínai
"S" jelű program nem csinálja meg. Van rendes kapcsolat a telefon és a gép között a recovery is a pc-ről csúszott fel. De nem hajlandó root jogot adni
Mindent lefuttattam vagy x10 de mindig marad az "x" a root
előtt. Próbáltam belűről az androidos vroot az azt írja ki, kész és megcsinálta aztán még sincs jogom
Lehet az is gond, hogy a telefon indulása után szinte azonnal, a netre csatlakozáskor frissítést töltött le és telepítette is! Így az a leírás amit találtam csak az alap ROM-hoz jó?
Ha esetleg valakinek ötlete lenne megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Varsapura - Ez lesz a miHoYo következő nagy dobása?
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- További aktív témák...
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindent lefuttattam vagy x10 de mindig marad az "x" a root