-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Tisztel Uraim!
Kérdés talán valaki tud benne segíteni! A Honor 6 telót próbálom reménytelenül rootolni.
Nincs gond a telóval csak egy időzített ki-be kapcsolást szeretnék rajta futtatni. A bekapcsolással semmi
gond mert az ébresztéssel együtt be is kapcsol! DE a kikapcsolást csak root joggal működne.
Mindent megcsináltam ami a root-hoz kell van recovery is de sem a v-root sem a mellékelt valami kínai
"S" jelű program nem csinálja meg. Van rendes kapcsolat a telefon és a gép között a recovery is a pc-ről csúszott fel. De nem hajlandó root jogot adniMindent lefuttattam vagy x10 de mindig marad az "x" a root
előtt. Próbáltam belűről az androidos vroot az azt írja ki, kész és megcsinálta aztán még sincs jogom
Lehet az is gond, hogy a telefon indulása után szinte azonnal, a netre csatlakozáskor frissítést töltött le és telepítette is! Így az a leírás amit találtam csak az alap ROM-hoz jó?
Ha esetleg valakinek ötlete lenne megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Milyen házat vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest