- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inyuska
tag
Sziasztok
Aliexpress-röl szeretnék rendelni egy xiaomi redmi 3pro készüléket.Magyar nyelv lesz benne vagy azt rá kell majd külön rakni?Vagy esetleg eu raktárban nem tud valaki?
köszönöm
-
inyuska
tag
Gearbesten DOOGEE Y100 Pro 4G LTE akciós [link] EU raktár
-
inyuska
tag
Sziasztok
Gearbest-röl szeretnék rendelni EU raktárból.Szállítási díjat nem találom sehol vagyis csak ennyi EUR warehouse ships to 22 country(s) ott fel van tüntetve Magyarország + 9$ ért.Tehát a telefon ára + ez a szállítási költség amivel számolni kell?
És a szállítási díjat mikor kell megfizetni? -
inyuska
tag
Sziasztok.
Szeretnék rendelni egy blackview ultra telót,de feketében nem talalok sehol.Valakinek ötlete de csak Eu raktár jöhet szóba. -
inyuska
tag
Sziasztok
Mai nap a Váci úti nagy áruházban vásároltam mikor megláttam ezt a telefont és meg is vettem.30.000ft 2 év garival.4 magos cortex proci, mali 400mp 1G ram.Antutu 18500 pontot adott rá,az anyagminősége elég jó.
Cpu z szerint lenovo.4.4 kitkat. 2 sim kártyát kezel. http://op3ndott.com/#/hardware
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest