- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmikloska
aktív tag
Két ilyen érdekeset... aztán egyet írtál, mi a másik?
Mindenkinek: mostanában nagyon sok dolgom akad, így ritkán látogatom a fórumot, most is el vagyok maradva 500 hozzászólással. Ha valakinek van valami kívánsága, ami az első hsz.t érinti, akkor írjon.
Ötlet: egyébként erről jutott eszembe, hogy mivel én is elmaradozok, de jó lenne a főbb fejleményeket tudni, ha valaki érez kedvet hozzá, hogy bevállalja a köv. feladatot, akkor lenne egy ötletem:
Egy rendszeres látogató minden vasárnap este nagybetűs kövérített címszóval (pl. Heti lényeg) írna egy összefoglalást az elmúlt hét lényeges történéseiről (megjelent valami új, van megoldás egy ismert gondra, olcsóbb lett valami mindenkit érdeklő cucc, kuponakció van valahol stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest