- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laslie92
senior tag
válasz
Pocok256 #30798 üzenetére
48000ft cakk pakk! a Sima 6589 es verzió csak 38000-ezer!
Június 5. én tudnak postázni a T-s verzióból mert a kiadott 6000db elfogyott fél óra alatt!
MX58 Air ( Nekem is ez van) Most újra kapható 35000ft-ért! Van egy kis bibi vele mert a Gyári frissítési része nem megy manuálisan kell Frissíteni és van ,hogy naponta két frissítés is kijön rá ha beregisztrálsz az mlais oldalára küldnek emailt!
A telefon nagyon korrekt talán még azt meg jegyezném,hogy a Vissza gomb és menü gomb fordítva van felszerelve ez nekem nagyon szokatlan volt ( most is az még egy kicsit) meg elég haloványan világít még sötétben is!
A kijelző az nagyon jó Az aksi szintén kiválló! A kamera na az ami megfogott benne Nagyon jó sötétben is elég világos képeket készít!
Magyarul Egyetlen dolog ami miatt kicsit rossz! Az 1db aksi Bár elég hozzá de jobb a+ érzés a zseben!
ha az Mlais oldaláról rendeli az ember egy Power bankot is adnak hozzá ajándékba! a másik,hogy a rom nem végleges főleg a magyar nyelv ami nem volt probléma mert needrom-on találtam rá custom romot amivel tökéletesen megy a telefon! Gyárilag tele van kínai hülyeséggel pl:baidu stb ezeket lehet törölni root joggal az auto root rotolja a készüléket! Remélem sikerült valakit rábeszélnem,hogy rendeljen egyet akár egy MT6589T- verziót!És még egy ahogy esküdtem a gorilla glasra na az nem jött össze sikerült össze karcolnom a kijelzőt! Fólia kell rá!
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged