- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Msony
tag
válasz
zolipapa66 #120169 üzenetére
Sorolnál párat belőlük?
-
Msony
tag
válasz
raulicio #120152 üzenetére
Kösz raulicio. Bőszen nézegetem. Ha be van kapcsolva a képernyő, akkor magasan az fogyaszt a legjobban. A wifi alig vagy a hálózat, még a háttéralkalmazások se durva. Ha tétlen a teló, akkor az ébrentartás durván sokat fogyaszt. Sztem többet mint kellene. Most nem a gyári rom van rajta, mert azzal a 4g nagyon nem müxött. Úgyhogy marad a rom vissza, mérés, összehasonlítás. De a honor 4c magasan jobb ennél a telónál, szinte egyforma az akksi kapacitás, csak az li-ionos ez meg li-pollos. Nemtom ez gyengébbet jelent-e?
Szal marad a mókolás, de ide valami romturkászás kellene. -
Msony
tag
üdv
van ötlet kínai telók üzemidejének növelésére? Két simet használok és egy napot se bír a teló. Konkrétan egy Bluboo X9 ami egy Ecoo E05 csak átcimkézve. Mivel fullHD kijelzője van, nyilván a fényerőt kellene lejjebb venni. De a korábbi Honor 4C-hez képest azért elég rendesen lemerül. Sztem ez nem okés működésre utal. Gondolom, ha lesz rá android 6 akkor ott lesz jobb üzemidő.
Itt van pár ötlet, de még ez is kevés ahogy nézem -
Msony
tag
válasz
Asycid #119415 üzenetére
Én is beruháztam egy Bluboo X9-be. A GPS rész télleg csapnivaló volt. Álló helyzetben is forgott az autó és váltotta az utcákat a pesti forgatagban. Aztán elszállt az egész én meg ott állok navi nélkül az ismeretlenben...
Nemtom van-e valami gps korlátozás. Most úgy állítottam be a telót, hogy a navit csak gps-el vigye, mobilhálózatot ne használjon. Ja én waze-t használok.Másik gondom, hogy ma teljesen leállt a modem része, kvázi telefonálni nemtudtam szinte csak alig párszor. Újraindítás nem segített neki. Egészen addig tartott a dolog, míg sim kártyák meg akksi ki és vissza. Ismerősnek Xtouch van, neki is volt hasonló gond a kapcsolódással.
Ezmiez a probléma? hol kellene keresni rá a gyógyírt? A ROM frissítés megoldja az ilyen gondodat?
Amúgy érdemes befrissíteni a ROM-ot? nem lesz a teló sérülékenyebb mindenféle behatolásokra?És mivel frissítetted be a ROM-ot? mert nekem a root-olás sem ment. Se Kingo nem vitte se valami orosz/kínai dashi
Amúgy nekem 130$-ért sikerült beszerezni gearbesten vám és fa nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged