Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok.
Telefon vásárláson gondolkodom én 2 típusra gondoltam az egyik a Xiaomi Redmi 2(2/16) a másik a Meizu M2. Azt tudom hogy egyik sem teljesen kompatibilis az EU-s hálózatokkal ha jól értelmeztem akkor a Xiaomi a 3g-vel nem teljesen kompatibilis a Meizu pedig 4G-vel. A román orange hálózaton használnám (2G = 900 Mhz/1800Mhz 3G = 2100 Mhz /900Mhz 4G = 800Mhz / 1800Mhz / 2600 Mhz). Melyikkel járnék jobban, melyiket valószínű, hogy tovább fogják támogatni? Én mostanig a Xiaomi-t akartam venni de most hogy láttam a Meizu-t is elbizonytalanodtam. A telefont a Xiaomiforsale.com-ról rendelném esetleg ha tudtok más eu store-t ami szállít Romániába is azon is elgondolkodok.
Új hozzászólás Aktív témák
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest