- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok.
Telefon vásárláson gondolkodom én 2 típusra gondoltam az egyik a Xiaomi Redmi 2(2/16) a másik a Meizu M2. Azt tudom hogy egyik sem teljesen kompatibilis az EU-s hálózatokkal ha jól értelmeztem akkor a Xiaomi a 3g-vel nem teljesen kompatibilis a Meizu pedig 4G-vel. A román orange hálózaton használnám (2G = 900 Mhz/1800Mhz 3G = 2100 Mhz /900Mhz 4G = 800Mhz / 1800Mhz / 2600 Mhz). Melyikkel járnék jobban, melyiket valószínű, hogy tovább fogják támogatni? Én mostanig a Xiaomi-t akartam venni de most hogy láttam a Meizu-t is elbizonytalanodtam. A telefont a Xiaomiforsale.com-ról rendelném esetleg ha tudtok más eu store-t ami szállít Romániába is azon is elgondolkodok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Motoros topic
- Gyúrósok ide!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen processzort vegyek?
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest