- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdddsa
tag
Üdv!
Honnan érdemes most telefont rendelni vám és áfa nélkül ahol a garancia is működik és nem vernek át? 1 éve Chigontól rendeltem az Aliexpressen, nem tudom, hogy mennyire megbízható még és árilag is, hogy állnak.
Köszönöm! -
asdddsa
tag
válasz
aytukabozs #101067 üzenetére
Pm-be mehet?
-
asdddsa
tag
Üdv!
Vissza szeretnék küldeni egy telefont garanciába. Mivel küldjem? Magyar Posta felejtős?
Ha valaki tudna segíteni nekem egy kicsit angolul leírni pontosan egy pár mondatba, hogy mi a bajom a telefonnal azt is megköszönném
Köszönöm! -
asdddsa
tag
Üdv!
THL T11 v. K-touch Nibiru Mars H1? Esetleg mit ajánlatok ebben az árkategóriában?
THL 5000 lenne a legjobb, nagy aksi, elvileg jó kamera, stb., de nekem egy telefon nem ér ennyit. -
asdddsa
tag
Üdv!
Maximum 60ig mit tudtok ajánlani?
Ami kéne: 5" körüli méret,lehetőleg FHD, "jó" kamera, használható GPS, lehetőleg ne keljen naponta tölteni és ha játékra kerül a sor azt is bírja
Remélem létezik ilyen telefon
Ebay-ról uniós országból érdemes rendelni vagy máshonnan?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest