- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Apple iPhone 17 - alap
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
w.miki #139747 üzenetére
Szia! van más apk letöltő oldal is. Pl az aptoide töltsd le és nagyjából azt kapod mint a play oldalon. Tudom most jön a HÚÚÚ FÚÚÚJ és a nem lehet mert az mind csalás de használok pár apk-t onnan és nem láttam érzékeltem semmi problémát(nálam). Az androidos fejegységemre is raktam fel alkalmazást mert a play-os verzió nem működött amit meg innen szedtem le az pedig igen.
-
válasz
w.miki #139747 üzenetére
Igen, messengernél egy külsős letöltési linket fog beadni az AppGallery.
[link]
Ha azt nem adja be, akkor frissítsétek a programot először, mert lehet, hogy még a régi változat van fenn, ami még nem hozza a külsős forrásokat.Sajnos a HMS döcögősebb használatot biztosít jelenleg, és szerintem még sok idő kell neki. Megszokható, de...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- iPhone topik
- Ismét drágult az Xbox Game Pass, átnevezték a csomagokat
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 91%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest