Hirdetés
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PanUser
tag
válasz
w.miki
üzenetére
Nem írtál semmit, hogy milyen telefont szeretnél. Méret? 5" vagy inkább 5,5"? B20 kell? stb.
Ha nem kell a B20 én talán a Meizu M2-t ajánlanám, ha kell inkább a Doogee X5 Pro-t (van fehérben is). Többen dicsérték itt az Oukitel K4000-t is, nekem a ZTE Star 1 is tetszik (de a ZTE egy SIM-es, nincs B20 és elvileg legkisebb aksija)...
Összehasonlítás: Kimovil-en -
ZolkoW
őstag
válasz
w.miki
üzenetére
a telefon "tesztjéhez" : eddig egy dolog árnyalja a pozitív összképet: a gombok háttérvilágításával egybeesően van egy sípolás a hangkimeneten (a hangszórón és fülesben is), ami elmúlik, ha kikapcsolnak a gombok. legalábbis mintha így lenne, az biztos, hogy megszűnik a sípolás, csak még nem ellenőriztem, hogy a világítással összefüggő-e. ha nincs hangkimenet, akkor nem sípol.
Ki is kapcsoltam volna a háttérvilágítást (amúgy is csak pislákol, a középsőnél látszik, a két szélső pöttynél csak nagyon kevés külső fénynél), ha találtam volna rá menüpontot.
értesítési LED megszállottaknak: 10-ből 5 pont, nem erős, de azért pislákol. asszem csak fehér.#ulefone #paris
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED TV topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Házimozi belépő szinten
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Háztartási gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Bontatlan Google Pixel 10, 12GB ram 256GB rom frost/lila
- Samsung Galaxy Z Flip 7 12/512GB 2028.09.14-ig gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo 11e - Intel N2930 I 4GB I 500GB I HDMI I 11,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest