-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KukkSteve
senior tag
válasz
csibe1 #49849 üzenetére
Értem. És nem az van hogy a HK nem hozza mostmár a telókat? Vagy rosszul olvasgattam bele itt néhány cikkbe-hsz-be?! (sajnos nincs időm a-tól z-ig minden elolvasni, lehet félreértettem valamit)
gipsztigris:
Telenor apn:
Hívd fel az ügyfélszolgálatot hogy küldjenek neked egy általános android távbeállító sms-t.
(Én vodánál játszottam el ezt, vagyis küldtem magamnak egy beállítást, igaz nem általános androidot, hanem ZTE Blade beállító üzenetet és csont nélkül beállította a v967s emet...azért mondtam neked androidot, mert tudtommal lenovo droidos teló nincs sehol még Mo-on.)
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest