- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Netfone
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DemonDani
addikt
válasz
Bagira01 #58398 üzenetére
Félreértés ne essék, igaz nem írtam, nem a írtam ki, de nem a Dual SIM miatt írtam ide, hanem mert kínai mobillal nincsenek tisztában a rendes mobilos topikban, így ide küldtek.
Tehát te is a ZTE Geeket véled felfedezni ennyiért. Más valami? ZTE Geek hangzásáról sehol nem találok egy mukkot sem, hogy milyen minőségű lenne. Mekkora az esély, hogy normális DAC került bele?
-
DemonDani
addikt
Olyan ember segítségére lenne szükségem, aki mostanában nézelődik a kínai telefonok körében is.
A legolcsóbb telefont keresem, ami minimum 4xA7 magos vagy hasonló teljesítményű (Intel Z2580/S4), Sony BSI kamera (vagy más ami jó de kinaiban ez a megszokott), 2 GB RAM, és valami jó DAC (hangproci).
ZTE Geekbe futottam bele eddig, van ettől jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest