- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PanUser
tag
válasz
Zsoleszhun #116083 üzenetére
smithsys-nek volt itt két hozzászólása: 1 2
Külföldi fórumokban is elég vegyes véleményeket fogalmaznak meg. A két legfőbb kritika: a képernyőt AMOLED-nek írja a gyártó, de sokak szerint nem az (engem ez nem zavar, a kép állítólag szép) valamint, hogy a képernyő csak 2 érintést érzékel egyszerre (néhány játéknál lehet kevés).
Egy ismerősnek rendeltem Rome-t, ha megjön én is leírom a benyomásaim - gondolom 15 percig sem lesz a kezemben.
Mivel az UMI Iron Pro-t a nagy többség dicséri, én lehet UMI Touch/Apollo-ra fizetek be - márciusban lehet legkorábban kézben a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Synology NAS
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- EA Sports WRC '23
- Trollok komolyan
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest